آموزش ساخت شكلك | عكس متحرك | غير متحرك

• شروع کننده موضوع hiva-shz
  • بازدیدها 346
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

hiva-shz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
1,931
امتیاز واکنش
622
آموزش تصوير متحرك پست اول :
من با نرم افزار FLASH MX كار كردم .
همان طور كه تو تصوير مي بينيد . ماوس رو در فريم اول قرار دادم و در صفحه كاري شكل مورد نظرم را رسم كردم .
كه براي رسم من از ابزار هاي قلم ، لاين (خط راست) و پاك كن استفاده كردم .

rc2q2rg8xk7eyshtopz5.jpg

بعد از اينكه كار رسم شكل تموم شد . فريم اول را انتخاب كرده كليد f6 كيبرد را زده با اينكار از فريم اول يك كپي گرفته مي شود . هرجا هم خواستيد كه يك فريم تكرار شه f5 را چند بار بزنيد .
حالا در فريم دوم هم همون شكل رسم شده را داريد شما از فريم هاي بعدي مي تونيد روي شكلتون تغييرات بديد براي اينكه متحرك شه .

evbxv2456gwu3fiahgj.jpg

مثلاً همين طور كه مي بينيد در فريم 4 من پاي پسر بچه را تغيير دادم داره به توپ نزديك مي شه تا شوت كنه . من براي تغيير موقعيت دست و پا و ديگر اعضا اول آن را پاك مي كنم و شكل جديد را دوباره رسم مي كنم .
مثلاً در فريم چهار من پاي كودك را كه در حالت اول بود پاك كردم و يه پاي جديد كه داره به جلو مي ره كشيدم .
tquo7tu8tpe5ou225jzn.jpg

در فريم هاي بعدي فقط كمي دست و پاي كودك را تكان دادم و بيشترروي حركت توپ كار كردم . كه براي حركت توپ با ابزار فلش (پيكان) توپ را انتخاب كردم و بعد با همان ابزار موقعيتش را تغييردادم و به سمتي كه داشت شوت مي شد درگ كردم . توجه كنيد كه اينجا نيازي به پاك كردن توپ نيست چون نمي خواهيم شكل توپ تغيير كنه فقط مي خواهيم جا به جا شه .
حركات براي اينكه بعد كار تند نباشه در چندين فريم تقسيم بندي مي شن . يعني من حركت توپ را در چند فريم انجام دادم . مثلاً در يك فريم فاصله ي توپ با پا را كمي گذاشتم . در فريم بعدي فاصله ي توپ با پا را بيشتر كردم و همين جوردر فريم هاي بعدي ادامه دادم .

tk1igr4myatmqlyfw8.jpg

[FONT=&quot]مي بينيد كه كل حركات تصوير من 17 فريم شده [/FONT]
0dab35j5kx0yp96ixkeg.jpg

• پیشنهادات
  • Sana756

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    43
    امتیاز واکنش
    55
    مرسی مفید بود