- ارسالی ها
- 10
- امتیاز واکنش
- 43
توی این مجموعه از تاپیک ها قرار هست که پایتون رو یاد بگیریم، با ما همراه باشید
آموزش ها رو از سایت ilikephp.ir کپی کردم
قرار بود که به صورت خودکار مطالب رو از سایتش کراول کنم و بفرستم اینجا
ولی نتونستم و زنفورو ارور داد،
چهار قسمتش رو کپی پیست کردم، این قسمت ها رو بخونین و اگه علاقه مند بودین این لینک قسمت پنجم هست
در اولین قسمت و در مقدمه آموزش پایتون بهتر است به نکات زیر توجه کنید.
نکته: در این سری از آموزش ها فقط و فقط قرار است زبان برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم، نه مباحث تخصصی برنامه نویسی. ولی بعد از یادگیری اصل زبان برنامه نویسی وارد شدن به بقیه مباحث کار آسانی می باشد.
در این قسمت قرار نیست اصلا وارد مباحث برنامه نویسی شویم. بلکه فقط قصد دارم زبان برنامه نویسی پایتون را طوری که خودم شناختم و بدون اغراق معرفی کنم. برای معرفی (به مشتاقان برنامه نویسی) یک سری پیش مقدمه لازم است که به تعریف آن ها می پردازیم.
لازم نیست فعلا دنبال مفهوم "شئ گرایی" باشید چون درک این مطلب برای افراد ناآشنا به برنامه نویسی مشکل است، البته میتوانید به نحوه دلخواه هم در پایتون برنامه نویسی کنید اما اگر به شئ گرایی مسلط شوید، حتی اگر 10 زبان برنامه نویسی را نیز بلد باشید همیشه موقع نوشتن برنامه به این فکر میفتید که "ای کاش با پایتون این برنامه را بنویسم." !
این رو هم اضافه کنم که حدودا با 200 نفر برنامه نویس پایتون برخورد داشتم و حدودا 100 برنامه پایتون ازشون دیدم که هیچ کدام به روش شئ گرایی نبوده که این دلیل ضعف آموزش مراجع فارسی در مبحث شئ گرایی در پایتون است.
آموزش ها رو از سایت ilikephp.ir کپی کردم
قرار بود که به صورت خودکار مطالب رو از سایتش کراول کنم و بفرستم اینجا
ولی نتونستم و زنفورو ارور داد،
چهار قسمتش رو کپی پیست کردم، این قسمت ها رو بخونین و اگه علاقه مند بودین این لینک قسمت پنجم هست
مقدمه ای بر زبان برنامه نویسی پایتون
اگر تا حدودی با کامپیوتر آشنا باشید ممکن است این نکته را بدانید که زبان های برنامه نویسی مختلفی برای ساختن یک برنامه وجود دارد. زبان هایی که در قدرت، سرعت، روش برنامه نویسی و مباحث تخصصی دیگر فرقهای زیادی با هم دارند.در اولین قسمت و در مقدمه آموزش پایتون بهتر است به نکات زیر توجه کنید.
این آموزش مناسب برای چه کسانی است :
- کسانی که تا به حال برنامه نویسی نکرده اند و هیچ آشنایی با نحوه ساخت یک برنامه ندارند.
- کسانی که تا حدودی با مباحث برنامه نویسی آشنا هستند، چه زبان برنامه نویسی پایتون و چه زبان های دیگر.
- کسانی که برنامه نویس حرفه ای هستند و علاقه مند به نوشتن برنامه هایی با حجم کمتر، قابل فهم تر و قابل اجرا روی تمام سیستم ها بدون تغییر برنامه هستند!
- همچنین اگر برنامه نویس حرفه ای پایتون هم هستین باز هم قرار بر این است آموزش هایی داده شود که با اطمینان میشه گفت تو هیچ مرجع فارسی چنین آموزش هایی از پایتون نمیشود پیدا کرد. (بالاخره خودمم زمان یادگیری مراجع فارسی رو زیرو رو کردم دیگه!)
- برنامه نویسان زبان C یا C++ که علاقه دارند برنامه هایی بنویسند که قسمت هایی از آن برنامه را (به علت کمبود وقت و ...) با زبان پایتون بنویسند و قسمت های دیگه را نیز به همان زبان C یا C++ بنویسند ! همچنین این موضوع برای برنامه نویسان جاوا هم صدق میکند. چون میتوانند در پایتون حتی از کتابخانه های (برنامه نویسان 0 کیلومتر در فصل های بعد با مفهوم کتابخانه آشنا میشئید) جاوا هم استفاده کنند.
- کسانی که از برنامه نویسی قصد ورود به مباحث هک، امنیت و شبکه را دارند.
- کسانی که از برنامه نویسی قصد ورود به دنیای طراحی وبسایت و یا ساخت وبسایت های حرفه ای را دارند.
- کسانی که می خواهند برنامه های اندروید (نسبتا قوی) بسازند.
- کسانی که قصد دارند از پایتون برای پردازش داده های حجیم و سنگین استفاده کنند.
- کسانی که میخوان برنامه های سیستمی یا گرافیکی قوی بنویسند.
نکته: در این سری از آموزش ها فقط و فقط قرار است زبان برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم، نه مباحث تخصصی برنامه نویسی. ولی بعد از یادگیری اصل زبان برنامه نویسی وارد شدن به بقیه مباحث کار آسانی می باشد.
در این قسمت قرار نیست اصلا وارد مباحث برنامه نویسی شویم. بلکه فقط قصد دارم زبان برنامه نویسی پایتون را طوری که خودم شناختم و بدون اغراق معرفی کنم. برای معرفی (به مشتاقان برنامه نویسی) یک سری پیش مقدمه لازم است که به تعریف آن ها می پردازیم.
برنامه چیست؟
مجموعه ای از دستورات که برای یک ماشن (مخصوصا رایانه) قابل درک و اجر است. برنامه نویسی روش های مختلفی دارد. که برای طولانی نشدن بحث به انواع این روش ها نمیپردازیم. ولی قطعا شما برنامه نویسید یا قصد دارید تا برنامه نویس شوید. پس توصیه میکنم راجع به روش های مختلف برنامه نویسی نیز تحقیق کنید. زبان پایتون (که از این به بعد فقط به آن پایتون گفته می شود) جزو زبان های برنامه نویسی "شئ گرا"ست.لازم نیست فعلا دنبال مفهوم "شئ گرایی" باشید چون درک این مطلب برای افراد ناآشنا به برنامه نویسی مشکل است، البته میتوانید به نحوه دلخواه هم در پایتون برنامه نویسی کنید اما اگر به شئ گرایی مسلط شوید، حتی اگر 10 زبان برنامه نویسی را نیز بلد باشید همیشه موقع نوشتن برنامه به این فکر میفتید که "ای کاش با پایتون این برنامه را بنویسم." !
این رو هم اضافه کنم که حدودا با 200 نفر برنامه نویس پایتون برخورد داشتم و حدودا 100 برنامه پایتون ازشون دیدم که هیچ کدام به روش شئ گرایی نبوده که این دلیل ضعف آموزش مراجع فارسی در مبحث شئ گرایی در پایتون است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: