- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
![17742.jpg](http://nazkhatoon.net/wp/wp-content/uploads//2011/10/17742.jpg)
[BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
پارچه هايی از قبیل (تورووال، رومیزی ، سفره ، سرودست ویقه های تزئینی زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتین آهار زده میشوند.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
طرزتهیه نشاسته پخته:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
15 تا 16 گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار زدن مصرف میشود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهار زدن پارچه های ضخیم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در یکلیتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نیم گرم و به علاوه 4 گرم پارافین برای براق شدن آن استفاده میکنیم.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهار زدن پارچه های رنگین:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
با استفاده از آب صمغ.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهار زدن پارچه های لطیف:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
با استفاده از آب بر نج.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهار زدن پیش بند بچه یا تور های رومیزی:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهازر زدن متقال بالش:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
طرز استفاده از ژلاتین برای آهار زدن:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
آهارزدن پارچه های نخی:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(229, 229, 229)]
با استفاده ازنشاسته میتوان پارچه های نخی را آهار زد
[/BCOLOR]