فرآورده های گوشتی محصولاتی هستند که علاوه بر گوشت، در تهیه آن ها از افزودمی ها، نگه دارنده ها و مواد دیگری هم استفاده شده باشد.
مصرف این فرآورده ها که شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، انواع ناگت ها و سوخاری های آماده هستند، در دوران بارداری ممنوع است.
این ممنوعیت به دلیل احتمال وجود آلودگی های مختلف میکروبی و باکتریایی در چنین محصولاتی است.
باکتری لیستریا یکی از باکتری هایی است که امکان دارد در فرآورده های گوشتی وجود داشته باشد و باعث اختلال در رشد جنین و به خطر افتادن سلامت مادران باردار شود.
به همین دلیل به تمام خانم های باردار توصیه میشود در دوران بارداری حتی از مصرف فرآورده های گوشتی که از پخت کامل آن هم مطمئن هستند، پرهیز کنند.
مصرف این فرآورده ها که شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، انواع ناگت ها و سوخاری های آماده هستند، در دوران بارداری ممنوع است.
این ممنوعیت به دلیل احتمال وجود آلودگی های مختلف میکروبی و باکتریایی در چنین محصولاتی است.
باکتری لیستریا یکی از باکتری هایی است که امکان دارد در فرآورده های گوشتی وجود داشته باشد و باعث اختلال در رشد جنین و به خطر افتادن سلامت مادران باردار شود.
به همین دلیل به تمام خانم های باردار توصیه میشود در دوران بارداری حتی از مصرف فرآورده های گوشتی که از پخت کامل آن هم مطمئن هستند، پرهیز کنند.