- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
telegram.me/tebir
از برنج و آبکش کردنش چی میدونی؟
سوال پرسیدن گفتن چرا میگین توی رژیما چند روزو کته مصرف کنیم؟
دلیلش چیه و چرا و چگونه
برنج را آبکش نکنید
خب معمولا بیشتر شما ها ترجیح میدین برنجُ
آبکش مصرف کنین چون معتقدین علاوه بر اینکه خوشمزه تر به نظر میرسه مشکل چاق کنندگیش حل میشه
فیتمیسی ها خیلیا تصور میکنن کتهکردن برنج به دلیل نشاسته موجود، باعث چاقی میشه از این رو تمایل بیشتری به آبکش کردنش دارن اما این تصور کاملا اشتباهه بچه ها
تفاوت نحوه پخت برنج (به صورت کته و آبکش) فقط بر میزان موادمغذی موجود در اون اثر میذاره با آبکش کردن برنج، ویتامینهای محلول در آبش مثه ویتامینهای گروه B از بین میرون پس برای حفظ ویتامینها توصیه میشه برنجُ به صورت کته بپزیم. بچه ها کلا میدونید چیه ؟ارزش تغذیهایه خوراکیهایی مثه برنج ، نون به ویتامینهای گروه B موجود در اوناست که برای سوخت وساز کربوهیدراتها لازمه این ویتامینا به دلیل اینکه محلول در آب هستن کانال فیت میس وقتی با حرارت زیاد میجوشن، حل میشن و با آبکش کردن برنج، دور ریخته میشون به همین سادگی . و در نهایت برنج، دارای همون مواد نشاستهای میمونه اما دیگه اون ویتامینهایی که باعث سوخت وساز ترکیبهای بالا و آزاد شدن انرژیشون میشه وجود نداره بله اینجوریاست که گفتیم
پس در نتیجه با آبکش کردن برنج خاصیت چاق کنندگیش رو افزایش میدی
با همین تغییرات ساده ، هم از خوردن لـ*ـذت ببر و هم از سلامتی و تناسب اندام میتونی از تیم ما هم برنامه های تخصصی بدن خودتو بگیری و بهتر مسیرتو در کنار هم ادامه بدیم
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
⚛
از برنج و آبکش کردنش چی میدونی؟
سوال پرسیدن گفتن چرا میگین توی رژیما چند روزو کته مصرف کنیم؟
دلیلش چیه و چرا و چگونه
برنج را آبکش نکنید
خب معمولا بیشتر شما ها ترجیح میدین برنجُ
آبکش مصرف کنین چون معتقدین علاوه بر اینکه خوشمزه تر به نظر میرسه مشکل چاق کنندگیش حل میشه
فیتمیسی ها خیلیا تصور میکنن کتهکردن برنج به دلیل نشاسته موجود، باعث چاقی میشه از این رو تمایل بیشتری به آبکش کردنش دارن اما این تصور کاملا اشتباهه بچه ها
تفاوت نحوه پخت برنج (به صورت کته و آبکش) فقط بر میزان موادمغذی موجود در اون اثر میذاره با آبکش کردن برنج، ویتامینهای محلول در آبش مثه ویتامینهای گروه B از بین میرون پس برای حفظ ویتامینها توصیه میشه برنجُ به صورت کته بپزیم. بچه ها کلا میدونید چیه ؟ارزش تغذیهایه خوراکیهایی مثه برنج ، نون به ویتامینهای گروه B موجود در اوناست که برای سوخت وساز کربوهیدراتها لازمه این ویتامینا به دلیل اینکه محلول در آب هستن کانال فیت میس وقتی با حرارت زیاد میجوشن، حل میشن و با آبکش کردن برنج، دور ریخته میشون به همین سادگی . و در نهایت برنج، دارای همون مواد نشاستهای میمونه اما دیگه اون ویتامینهایی که باعث سوخت وساز ترکیبهای بالا و آزاد شدن انرژیشون میشه وجود نداره بله اینجوریاست که گفتیم
پس در نتیجه با آبکش کردن برنج خاصیت چاق کنندگیش رو افزایش میدی
با همین تغییرات ساده ، هم از خوردن لـ*ـذت ببر و هم از سلامتی و تناسب اندام میتونی از تیم ما هم برنامه های تخصصی بدن خودتو بگیری و بهتر مسیرتو در کنار هم ادامه بدیم
حکیم باشی کانالی متفاوت در طب
⚛