ازچه روغنی استفاده کنیم؟

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 114
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
نگرانی مردم از تاثیر مصرف روغنها در غذاهای مختلف موجب شده است که برخی از افراد به جای خرید انواع روغن بسته بندی شده دارای علامت استاندارد معتبر به سمت مصرف روغنهایی بروند که به روش سنتی روغنگیری میشوند.

این درحالیست که سازمان ملی استاندارد به مردم هشدار داده است به دلایل عدم اطمینان از مواد اولیه مصرفی مناسب از نظر نوع دانه و احتمال بالا بودن میزان آلودگی میکروبی از جمله کپک زدگی، سموم قارچی مانند آفلاتوکسین، شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه، عدم رعایت بهداشت دستگاه های روغن کشی طبق معیارهای استاندارد ملی، وجود برخی ناخالصی های مضر در محصول نهایی مانند فلزات سنگین و همچنین فسادپذیری روغن استحصالی، از خرید و مصرف این گونه روغنها باید خودداری شود.

این روزها روغنگیری از انواع دانههای روغنی مانند کنجد، فندق و زیتون کسب و کار جدیدی است که در سطح شهرستان رشت مشاهده می شود و فروشندگان این روغن ها در حضور مشتری روغن کاملا خالصی از دانهها و میوههای روغنی تهیه میکنند و برای اعتماد بیشتر مشتریان، اجازه میدهند آنها شخصا فرآیند روغنگیری را انجام دهند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا