از هويج و اسفناج در سوپ کودکان استفاده نكنيد!

  • شروع کننده موضوع SAYEH79
  • بازدیدها 78
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

SAYEH79

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/28
ارسالی ها
1,791
امتیاز واکنش
5,125
امتیاز
596
محل سکونت
اهواز
هويج و اسفناج در سوپ کودکان

گفت: اين مواد طي باقي ماندن در سوپ به يک آنزيم خطرناک تبديل و موجب بروز مسموميت در کودکان مي‌شوند.

این متخصص تغذیه اثرات زيان بار نيترات به دو دسته مستقيم و غيرمستقيم قابل تقسيم است که اثر مستقيم آن در ترکيب با پروتئين و اسيدهاي آمينه باعث ايجاد نيتروزآمين شده که خود عامل ابتلا به سرطان است و اثر غيرمستقيم آن تبديل به نيتريت و بروز مسموميت مي‌شود.


وي افزود: وجود نيترات زياد در آب و غذا باعث افزايش نيتريت بزاق انسان و تخريب ويتامين A وC در بدن مي‌شود.


اين متخصص تغذيه با اشاره به مواد غذايي که موجب تجمع نيترات در بدن مي‌شوند، گفت: سبزيجاتي مانند هويج و اسفناج که خود حاوي نيترات هستند از اين جمله‌اند از اين رو بهتر است در سوپ کودکان استفاده نشوند.


دکتر تصريح کرد: نيترات موجود در اين سبزيجات طي ماندن در سوپ کودکان به نيتريت تبديل شده و اين نيتريت با هموگلوبين خون نوزاد ترکيب و باعث توليد نوعي آنزيم خطرناک در بدن کودکان و ابتلاي آنها به مسموميت مي‌شود.

ایشان اظهار كرد: استفاده از آب فاضلاب در آبياري کشتزارها، استفاده از کودهاي شيميايي که به طور معمول در کشور ما مصرف آن رايج است و همچنين رشد گياه در خاک‌هايي که فاقد عنصر موليبدن باشد از علل تجمع نيترات در گياهان است.


نشست فاضلاب‌هاي شهري و انساني به سفره‌هاي آب زيرزميني و استفاده از آب‌هاي آلوده به منظور استفاده‌ انساني نيز مي‌تواند موجب افزايش ورود نيتراب به آب شرب مردم شود
 

برخی موضوعات مشابه

بالا