با این مواد غذایی بیماری قلبی عروقی را از خود دور کنید

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
فرحبخش با بیان اینکه نسبت کلسترول خوب به بد (LDL) مهم است، افزود: در صورتی که این نسبت زیر 3باشد، می توان آن را عدد قابل قبولی تلقی کرد در غیر این صورت فرد در معرض بیماری های قلبی عروقی قرار می گیرد.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
قلب و تغذیه
پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بسیاری از افراد تصور می کنند که کلسترول برای بدن مضر است در صورتی کلسترول خوب(HDL)، به عنوان پاک کننده کبد و کنترل کننده بیماری های قلبی در بدن محسوب می شود.

وی افزود: میزان مناسب کلسترول خوب با آزمایش خون قابل اندازه گیری است و میزان مناسب آن در آقایان باید بالاتر از 40 و در خانم ها بالاتر از 50 باشد و افزایش آن می تواند نقش موثری در از بین بردن بیماری های قلبی عروقی ایفا کند.

فرحبخش با بیان اینکه نسبت کلسترول خوب به بد (LDL) مهم است، افزود: در صورتی که این نسبت زیر 3باشد، می توان آن را عدد قابل قبولی تلقی کرد در غیر این صورت فرد در معرض بیماری های قلبی عروقی قرار می گیرد.

وی در خصوص رابـ ـطه کلسترول خوب با فعالیت بدنی اضافه کرد: (HDL) بیش از اینکه با تغذیه در ارتباط باشد، رابـ ـطه تنگاتنگی با فعالیت بدنی دارد و در ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی روزانه دارند به مراتب ببیشتر است.

این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی که می توانند میزان کلسترول خوب را افزایش می دهند، اذعان کرد: مصرف مواد غذایی چون روغن های ماهی، مغزها، ماهی های چرب، غذاهای دریایی و روغن زیتون کمک شایانی به این امر کرده و موجب کاهش بیماری های قلبی عروقی می شوند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا