بیماران ام‌اس، چربی اشباع و چربی ترانس نخورند

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
در حالی که هیچ رژیم غذایی خاصی برای بیماری ام‌اس (MS) وجود ندارد، اما پرهیز کردن از برخی مواد غذایی می‌تواند به‌عنوان بخشی از برنامه مدیریت بیماری ام‌اس موثر باشد.

چربی‌های اشباع، یکی از همین مواد غذایی هستند که بیماران مبتلا به ام‌اس نباید از آن‌ها استفاده کنند. این چربی‌ها در درجه اول از مواد غذایی حیوانی مثل گوشت قرمز و محصولات لبنی پُرچرب وارد بدن می‌شوند. مواد غذایی خاصی که حاوی روغن پالم و روغن نارگیل هستند نیز چربی‌های اشباع دارند. چربی‌های اشباع، کلسترول بد خون یا LDL را افزایش می‌دهند و سطح بالای کلسترول در خون می‌تواند به آترواسکلروزیس (تصلّب شریان‌ها) منجر شود و این وضعیت درنهایت خطر بروز حمله قلبی و سکته مغزی را بیشتر می‌کند. یکی از مطالعات منتشرشده در مجله Multiple Sclerosis، نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به ام‌اس، خصوصا زنان، در حال حاضر نسبت به کسانی که مبتلا به ام‌اس نیستند، بیشتر در معرض خطر بروز حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی قرار دارند.

بیماران مبتلا به ام‌اس باید از چربی‌های ترانس هم دوری کنند. بنابراین استفاده از انواع کیک و کلوچه‌های صنعتی، کراکرها و هر محصول غذایی دیگری که حاوی چربی ترانس باشد، برای آن‌ها مضر است. محققان می‌گویند که امروزه ما می‌دانیم که چربی‌های ترانس، التهاب درون رگ‌های خونی را افزایش می‌دهند و درنتیجه می‌توانند به مشکلات قلبی-عروقی منجر شوند.


منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا