علمی بیماری هایی که تنها با شکلات در مان میشوند!

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 155
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
محققان ایتالیا در جدیدترین مطالعات خود دریافتند آنتی اکسیدان موجود در شکلات تیره ممکن است افراد مبتلا به کاهش جریان خون در پا را بهبود بخشد.


باشگاه خبرنگاران: در یک مطالعه کوچک و جامع و با بررسی افرادی که دارای مشکلات عروقی در پاهای خود بودند دریافتند که خوردن شکلات سیاه باعث می شود بلافاطله پس از اثر آن راه رفتن آسان شود.

شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان ها به نام پلی فنول است. محققان بر این باورند پلی فنول یاعث بهبود جریان خون و شریان سریع در پاها می شود و می تواند برای بیماران مبتلا به ام اس نیز مفید باشد.

دکتر ریچارد Chazal، معاون رئیس جمهور از کالج آمریکایی قلب و عروق گفت: برخی از مواد شیمیایی درون شکلات تیره می تواندبر آنزیم های متابولیزه در بدن تاثیر بگذارد.

در بررسی آزمایشی درگیر در ۲۰ نفر بین ۶۰-۷۸ ساله که از بیماری عروق محیطی، تنگ شدن عروق که حمل خون از قلب به پاها، شکم، بازوها و سر رنج می برد دریافتند کاهش جریان خون می تواند باعث درد، گرفتگی و خستگی در پاهاشود و راه رفتن را مشکل ساز کند.

محققان دریافتند که سطح اکسید نیتریک، گاز مربوط به بهبود جریان خون، پس از خوردن شکلات تیره بالاتر بود که سطح نیتریک اکسید بالاتر ممکن است مرتبط با گسترش عروق محیطی و بهبود توانایی بیمار برای راه رفتن باشد.

پزشکان همچنین توصیه کردند که شکلات پر از چربی و قند می باشد، و خوردن بیش از حد می تواند به مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت و کلسترول بالا کمک می کند.

k0jptjcgq0uxpx5ynh86.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا