تاثیرات جنس ظرف غذا بر سلامتی ظروف مسی

« «N¡lOo£aR» »

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/09
ارسالی ها
2,852
امتیاز واکنش
17,503
امتیاز
746
محل سکونت
گیلان
به دلیل اینکه مس عایق حرارتی خوبی است پخت غذا بخوبی در آنها انجام میشود.
استفاده از ظروف مسی بدون پوشش (بدون سفیدکردن) سبب ورود مس به غذا و ایجاد مسمومیت و اسهال و استفراغ میشود.
همچنین از طبخ غذاهای اسیدی در ظروف مسی باید جدا پرهیز شود
به دلیل اینکه مس با غذاهای اسیدی واکنش داده و تولید مواد مضری میکند.

ظروف سفالی

رنگ ابی ظروف سفالی حاوی ترکیبات سربی بوده که طی پخت و گرم شدن وارد غذا شده و میتواند موجب بروز مسمومیت بخصوصو در زنان باردار شود.

ظروف برنجی

ظروف برنجی از ترکیب مس وروی ساخته شده و بطور موثری از تجمع باکتریها و بروز عفونتها پیشگیری میکنند.

ظروف آلومینیومی

ظروف آلومینیومی سبک بوده و به خوبی حرارت را انتقال میدهند.
مشکل این ظروف این است که با هر بار پخت غذا مقداری آلومینیوم وارد غذای داخل ظرف میشود
که مقادیر زیاد آن میتواند موجب بروز مسمومیت و اختلال در سیستم عصبی و حتی افزایش خطر بروز آلزایمر و مشکلات کلیوی، کبدی و التهاب مفاصل شود.

ظروف تفلونی

این ظروف به علت دارا بودن پلیمر در حرارت های بالا سوخته و میتواند گازهای سمی تولید کنند.
کوتاهی قد، سرطان، ناهنجاریهای جنینی، آلزایمر، نرمی استخوان و کم خونی از عوارض ناشی از مواد مضری است که از ظروف تفلون وارد غذا میشوند.

ظروف یکبارمصرف

این ظروف موجب از بین رفتن ویتامینها و پروتیینهای مواد غذایی شده و همچنین
سبب تجمع مواد سمی در بافت ها شده که عوارضی همچون خستگی مزمن، عصبی شدن، اختلال خواب و کاهش پلاکتهای خونی را در پی دارد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا