تاکو سنتیِ مکزیک به همراه ماهی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 87
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر. تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است.

مواد لازم:

  • خامه ترش کم چرب 1/4 فنجان
  • آب لیمو ترش 2 قاشق
  • نمک و فلفل سیاه
  • فلفل سبز 1 عدد
  • کلم قرمز خرد شده 1/3 عدد
  • پیاز کوچک اسلایس شده 4 عدد
  • روغن زیتون 2 قاشق
  • ماهی تیلاپیا فیله شده 500 گرم
  • نان ترتیلا 8 عدد
  • گشنیز خرد شده 1/2 فنجان

848155_525.jpg


طرز تهیه:

1- خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. نصف مواد را در کاسه ای دیگر سرازیر کنید. نصف فلفل سبز را ریز ریز کنید و آن را همراه با پیاز و کلم قرمز درون یکی از کاسه ها بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

2- روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک تابه داغ کنید و نصف فلفل سبز باقی مانده را در آن ریز ریز کنید. فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. فیله های ماهی را در دو نوبت در داخل تابه سرخ کنید. اگر قطعات ماهی خیلی بزرگ نباشند هر نوبت بیش از 5 تا 6 دقیقه بیشتر طول نمی کشد.

3- نانهای ترتیلا را به مدت 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

4- فیله های ماهی را در نان های ترتیلا بریزید و روی هر لقمه را با مخلوط کلم خامه ای پر کنید. سپس گشنیز خرد شده را در خامه باقی مانده بریزید و با لقمه های خوشمزه ترتیلا سرو کنید.
 
بالا