- عضویت
- 1970/01/01
- ارسالی ها
- 4,376
- امتیاز واکنش
- 775
- امتیاز
- 396
به یکی از جذاب ترین قسمت های تور شکم گردی مان در پایتخت رسیدیم. به معرفیِ رستوران هایی که دارای گزینه ای محبوب، خوشمزه و همه پسند هستند که غیر ممکن است کسی از آن استقبال نکند و دوستش نداشته باشد. بله، به بخش معرفی بهترین برگر های تهران رسیده ایم.
برترین ها: به یکی از جذاب ترین قسمت های تور شکم گردی مان در پایتخت رسیدیم. به معرفیِ رستوران هایی که دارای گزینه ای محبوب، خوشمزه و همه پسند هستند که غیر ممکن است کسی از آن استقبال نکند و دوستش نداشته باشد. بله، به بخش معرفی بهترین برگر های تهران رسیده ایم.
اکثر ایرانیان، برگر ها را با معروف ترینِ آن ها، یعنی همبرگر میشناسند، ولی برگر ها مجموعه ای بزرگ و متنوع از ساندویچ های گِرد و لذیذیِ هستند که از فرآورده های گوشتیِ (گوسفند، گاو و مرغ) تهیه شده اند و در کنار سایر مخلقاتی نظیر قارچ، انواع پنیر ها و سایر افزودنی های خلاقانه، خوش طعم تر و خواستنی تر میشوند. هنر استفاده از این مخلفات و چگونگیِ طبخِ گوشتِ مورد استفاده در برگر ها، مهم ترین نکته در خوب و خوش طعم شدن این ساندویچ است. یعنی اینکه بدانی از چه مواد اولیه ای استفاده کنی، چگونه از آن برگر بسازی، آن را چگونه و با چه روشی طبخ کنی و در پایان با چه مخلفات، چاشنی ها و سس هایی سرو کنی. همه این موارد دست به دست هم میدهند که یک برگر خیلی محبوب و خوشمزه شود و دیگری پس از چند ماه مگس پرانی مغازه اش را جمع کند.
در تهران رستوران های زیادی با عنوانِ برگر در حال فعالیت هستند و فضای رقابتیِ خیلی خوبی در بین این برگر ها وجود دارد و همین موضوع انتخاب بهترین ها را کار واقعاً سختی کرده است. ما سعی خود را کرده ایم که با نگاهی منصفانه و معیار های استانداردِ خود و بر اساس رای مشتری ها، بهترین برگر های تهران را به شما معرفی کنیم، مطلبی که به صورت سریالی و در 5 بخش تهیه شده است و ترتیب چینش رستوران ها، ربطی به امتیاز و خوب و بد بودن آن ندارد. پس مثل همیشه ما را در این شکم گردی همراهی کنید.
بابی ساندز
بابی ساندز (Bobby Sands) نامی خاطره انگیز برای عشقِ برگر های شمال شهر است. یکی از اولین برگر زغالی های پایتخت که با تکنیکی متفاوت، اولین برگر های گردوییِ ایران را بوجود آورد و هنوز هم با گذشت سال های زیاد و چند برابر شدن رقبای دور و نزدیک، عصر پنجشنبه و جمعه ها مردم جلویش صف میکشند و برای یک برگر خوشمزه آن سر و دست میشکنند. بابی ساندز نام یک انقلابیِ ایرلندی است که بعید میدانیم ارتباط چندانی با برگر گردویی های این رستوران داشته باشد!
در سال های اخیر بابی ساندز هم همانند اکثر رستوران هایی که اصل را بر مشتری مداری گذاشته اند، کاهش حجمِ ساندویچ ها را بر افزایش هیجانی قیمت های آن ترجیح داده است که شاید دیگر همانند گذشته حجیم و سیر کُن نباشد، ولی کماکان یکی از بهترین هاست. بابی ساندز یک ساندویچی با کلاس نیست اما بخاطر ویژگیهای خاص اش که یکی از آنها قیمت مناسب آن است، همواره شلوغ و پر مشتری است.
آدرس: خیابان دربند، سه راه جعفر آباد، پلاک 99
برترین ها: به یکی از جذاب ترین قسمت های تور شکم گردی مان در پایتخت رسیدیم. به معرفیِ رستوران هایی که دارای گزینه ای محبوب، خوشمزه و همه پسند هستند که غیر ممکن است کسی از آن استقبال نکند و دوستش نداشته باشد. بله، به بخش معرفی بهترین برگر های تهران رسیده ایم.
اکثر ایرانیان، برگر ها را با معروف ترینِ آن ها، یعنی همبرگر میشناسند، ولی برگر ها مجموعه ای بزرگ و متنوع از ساندویچ های گِرد و لذیذیِ هستند که از فرآورده های گوشتیِ (گوسفند، گاو و مرغ) تهیه شده اند و در کنار سایر مخلقاتی نظیر قارچ، انواع پنیر ها و سایر افزودنی های خلاقانه، خوش طعم تر و خواستنی تر میشوند. هنر استفاده از این مخلفات و چگونگیِ طبخِ گوشتِ مورد استفاده در برگر ها، مهم ترین نکته در خوب و خوش طعم شدن این ساندویچ است. یعنی اینکه بدانی از چه مواد اولیه ای استفاده کنی، چگونه از آن برگر بسازی، آن را چگونه و با چه روشی طبخ کنی و در پایان با چه مخلفات، چاشنی ها و سس هایی سرو کنی. همه این موارد دست به دست هم میدهند که یک برگر خیلی محبوب و خوشمزه شود و دیگری پس از چند ماه مگس پرانی مغازه اش را جمع کند.
در تهران رستوران های زیادی با عنوانِ برگر در حال فعالیت هستند و فضای رقابتیِ خیلی خوبی در بین این برگر ها وجود دارد و همین موضوع انتخاب بهترین ها را کار واقعاً سختی کرده است. ما سعی خود را کرده ایم که با نگاهی منصفانه و معیار های استانداردِ خود و بر اساس رای مشتری ها، بهترین برگر های تهران را به شما معرفی کنیم، مطلبی که به صورت سریالی و در 5 بخش تهیه شده است و ترتیب چینش رستوران ها، ربطی به امتیاز و خوب و بد بودن آن ندارد. پس مثل همیشه ما را در این شکم گردی همراهی کنید.
بابی ساندز
بابی ساندز (Bobby Sands) نامی خاطره انگیز برای عشقِ برگر های شمال شهر است. یکی از اولین برگر زغالی های پایتخت که با تکنیکی متفاوت، اولین برگر های گردوییِ ایران را بوجود آورد و هنوز هم با گذشت سال های زیاد و چند برابر شدن رقبای دور و نزدیک، عصر پنجشنبه و جمعه ها مردم جلویش صف میکشند و برای یک برگر خوشمزه آن سر و دست میشکنند. بابی ساندز نام یک انقلابیِ ایرلندی است که بعید میدانیم ارتباط چندانی با برگر گردویی های این رستوران داشته باشد!
![743758_759.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/10/14/743758_759.jpg)
در سال های اخیر بابی ساندز هم همانند اکثر رستوران هایی که اصل را بر مشتری مداری گذاشته اند، کاهش حجمِ ساندویچ ها را بر افزایش هیجانی قیمت های آن ترجیح داده است که شاید دیگر همانند گذشته حجیم و سیر کُن نباشد، ولی کماکان یکی از بهترین هاست. بابی ساندز یک ساندویچی با کلاس نیست اما بخاطر ویژگیهای خاص اش که یکی از آنها قیمت مناسب آن است، همواره شلوغ و پر مشتری است.
![743759_922.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/10/14/743759_922.jpg)
آدرس: خیابان دربند، سه راه جعفر آباد، پلاک 99
![743760_784.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/10/14/743760_784.jpg)