سلام دوستان.
خب اول یه توضیحی درمورد تایپیک بدم.
قراره که من وشما توی این تایپیک، جمله های مد نظر رو با کلمات مناسب پر کنیم... با توجه به متن جمله، عقاید و نظرات شخصی مون.
نکته: لطفا از بکار بردن کلمات بی ادبانه خودداری کنید.
نکته 2: لطفا جواب رو با رنگ قرمز و فونت درشت بنویسید. مرســــی!
1_ من معمولا خیلی........ عصبانی میشم.
2_ من نسبت به ........... و................و.............زندگی ام، خیلی حساسم.
3_ در زندگی ام آدم وقت شناسی........... و زمان برای من اهمیت...............
4_ رنگهای مورد علاقه ی من، ...........و...........و............و.......... هستند( میتونید بین یک تا چهار رنگ بگید)
5_ من متولد ماه...............هستم.
6_ من انسان شادی..........و دیگران درمورد من اینطوری فکر.............
7_ وقتی که از جانب کسی بهم بی محلی بشه،من ................................................................................................................ .
8_ .......... غذاها مورد علاقه ی من هستند و من آدم.............غذایی هستم.
9_ غذاهای مورد علاقه ی من..................و...................و...............و............. هستند. ( بین یک تا 4 مورد رو بگید)
10_ من به داشتن حیوان خانگی علاقه............... و ..................شیوه ی نگهداری از اونها رو یاد بگیرم.
11_ من از .........................و.........................و.....................و...................... میترسم.( بین یک تا چهار مورد)
12_ به نظر من زندگی یعنی:.....................................................................................................
13_ من از خونواده های شلوغ و پر جمعیت خوشم..........و بیشتر از خونواده های آروم و کم جمعیت خوشم ...............
14_ به نظر من خدا یعنی:...............................................................................................
15_ اگر ( مادر) در یک واژه خلاصه میشد، به نظرم اون واژه............بود.
16_ اگر( پدر) در یک واژه خلاصه میشد، به نظرم اون واژه..............بود.
17_ نمرات درسی من معمولا......................... هستند.
18_ من به .........................خیلی وابسته هستم!.
19_ من از..............................نمیترسم!.
20_ من تموم این سؤالات رو صادقانه جواب.............. .
/ پایان/
خب اول یه توضیحی درمورد تایپیک بدم.
قراره که من وشما توی این تایپیک، جمله های مد نظر رو با کلمات مناسب پر کنیم... با توجه به متن جمله، عقاید و نظرات شخصی مون.
نکته: لطفا از بکار بردن کلمات بی ادبانه خودداری کنید.
نکته 2: لطفا جواب رو با رنگ قرمز و فونت درشت بنویسید. مرســــی!
1_ من معمولا خیلی........ عصبانی میشم.
2_ من نسبت به ........... و................و.............زندگی ام، خیلی حساسم.
3_ در زندگی ام آدم وقت شناسی........... و زمان برای من اهمیت...............
4_ رنگهای مورد علاقه ی من، ...........و...........و............و.......... هستند( میتونید بین یک تا چهار رنگ بگید)
5_ من متولد ماه...............هستم.
6_ من انسان شادی..........و دیگران درمورد من اینطوری فکر.............
7_ وقتی که از جانب کسی بهم بی محلی بشه،من ................................................................................................................ .
8_ .......... غذاها مورد علاقه ی من هستند و من آدم.............غذایی هستم.
9_ غذاهای مورد علاقه ی من..................و...................و...............و............. هستند. ( بین یک تا 4 مورد رو بگید)
10_ من به داشتن حیوان خانگی علاقه............... و ..................شیوه ی نگهداری از اونها رو یاد بگیرم.
11_ من از .........................و.........................و.....................و...................... میترسم.( بین یک تا چهار مورد)
12_ به نظر من زندگی یعنی:.....................................................................................................
13_ من از خونواده های شلوغ و پر جمعیت خوشم..........و بیشتر از خونواده های آروم و کم جمعیت خوشم ...............
14_ به نظر من خدا یعنی:...............................................................................................
15_ اگر ( مادر) در یک واژه خلاصه میشد، به نظرم اون واژه............بود.
16_ اگر( پدر) در یک واژه خلاصه میشد، به نظرم اون واژه..............بود.
17_ نمرات درسی من معمولا......................... هستند.
18_ من به .........................خیلی وابسته هستم!.
19_ من از..............................نمیترسم!.
20_ من تموم این سؤالات رو صادقانه جواب.............. .
/ پایان/