جلوگیری از پوسیدگی دندان با خرما

  • شروع کننده موضوع *parisa*
  • بازدیدها 184
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*parisa*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/18
ارسالی ها
1,760
امتیاز واکنش
2,649
امتیاز
506
سن
25
محل سکونت
Khz_ahw
جلوگیری از پوسیدگی دندان با خرما

خرما، دشمن پوسیدگی دندان
جلوگیری از پوسیدگی دندان با خرما
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، نتایج یك تحقیق نشان می دهد که مصرف خرما به عنوان یك ماده غذایی، به دلیل اثرات بازدارنده در رشد باكتری عامل پوسیدگی دندان، در پیشگیری از بروز این عارضه موثر است.
بر پایه ی این گزارش ، پوسیدگی دندان شایعترین عفونت باكتریایی در انسان است كه اصلیترین عامل شروعكننده آن، استرپتوكوك میوتانس میباشد.
نتایج تحقیقات قبلی نشان می داد كه بعضی از مواد غذایی میتوانند با جلوگیری از رشد استرپتوكوك میوتانس، مانع از ایجاد پوسیدگی دندان شوند.
در این مطالعه اثر خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.
برای انجام این پژوهش پس از كشت استرپتوكوك میوتانس، محیطهای كشت حاوی خرما با استفاده از میوه، شیره و عصاره خرما با غلظتهای مختلف تهیه گردید و میكروب استرپتوكوك میوتانس در این محیطها كشت داده شد.
یافتهها حاكی از آن است كه پس از 24 ساعت، استرپتوكوك میوتانس در محیطهای با غلظت كم خرما رشد اندكی داشت، ولی با افزایش غلظت خرما میكروارگانیسمها قادر به رشد در محیط كشت نبودند.
نتایج نشان میدهد با توجه به نقش باز دارندگی خرما از رشد استرپتوكوك میوتانس میتوان خرما را به عنوان یك ماده غذایی پیشگیری كننده از ایجاد پوسیدگی معرفی كرد.
نتایج یك تحقیق نشان می دهد که مصرف خرما به عنوان یك ماده غذایی، به دلیل اثرات بازدارنده در رشد باكتری عامل پوسیدگی دندان، در پیشگیری از بروز این عارضه موثر است.بر پایه ی این گزارش ، پوسیدگی دندان شایعترین عفونت باكتریایی در انسان است كه اصلیترین عامل شروعكننده آن، استرپتوكوك میوتانس میباشد.نتایج تحقیقات قبلی نشان می داد كه بعضی از مواد غذایی میتوانند با جلوگیری از رشد استرپتوكوك میوتانس، مانع از ایجاد پوسیدگی دندان شوند.در این مطالعه اثر خرما بر رشد استرپتوكوك میوتانس در محیط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.
برای انجام این پژوهش پس از كشت استرپتوكوك میوتانس، محیطهای كشت حاوی خرما با استفاده از میوه، شیره و عصاره خرما با غلظتهای مختلف تهیه گردید و میكروب استرپتوكوك میوتانس در این محیطها كشت داده شد.
یافتهها حاكی از آن است كه پس از 24 ساعت، استرپتوكوك میوتانس در محیطهای با غلظت كم خرما رشد اندكی داشت، ولی با افزایش غلظت خرما میكروارگانیسمها قادر به رشد در محیط كشت نبودند.نتایج نشان میدهد با توجه به نقش باز دارندگی خرما از رشد استرپتوكوك میوتانس میتوان خرما را به عنوان یك ماده غذایی پیشگیری كننده از ایجاد پوسیدگی معرفی كرد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا