علمی خانمها چای بنوشند

  • شروع کننده موضوع shakil
  • بازدیدها 241
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

shakil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
1,214
امتیاز واکنش
2,462
امتیاز
0
سن
29
محل سکونت
در انتهاي رشته كوه زاگرس
کاترین هود» از متخصصان سلامت زنان در رابـ ـطه با این تحقیق اظهار داشت: در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند زنانی که عادت به مصرف این نوشیدنی دارند، ۲۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. این خاصیت چای به دلیل وجود پلیفنول در آن است.

به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، پلیفنولهای موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتیاکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهند.

نتایج یک تحقیق جدید نشان داد مصرفکنندگان چای سیاه کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند چون این نوشیدنی، عملکرد رگهای خونی را افزایش میدهد. به گفته متخصصان، هدف از انجام این بررسی ارزیابی ارتباط بین مصرف چای، فعالیت بدنی و خطر بروز سرطان پستان در زنان چینی بوده است.

«کاترین هود» از متخصصان سلامت زنان در رابـ ـطه با این تحقیق اظهار داشت: در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند زنانی که عادت به مصرف این نوشیدنی دارند، ۲۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند. این خاصیت چای به دلیل وجود پلیفنول در آن است.

همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف چای سیاه عملکرد رگهای خونی را بهبود میدهد چرا که وجود «فلاوونوئید» در آن تاثیر مستقیم بر عروق دارد.
منبع:نامه نیوز
 

برخی موضوعات مشابه

بالا