خطرات نوشیدنی های غیرالکلی برای دندان ها
محققان به تازگی دریافتهاند که اکثر نوشیدنیهای غیرالکلی و نوشیدنیهای ورزشی ضخامت مینای دندان را تا یک سوم کاهش میدهند. در همین زمینه، محققان ۲۳ نوشیدنی بدون قند از جمله نوشیدنیهای بدون الـ*کـل و نوشیدنیهای ورزشی را مورد آزمایش قرار داده و دریافتند که آن دسته از نوشیدنیهایی که حاوی مواد اسیدی اضافه شده بوده و آنهایی که میزان pH پائینی دارند میتوانند آسیبهای قابل سنجشی به مینای دندان وارد کنند، حتی اگر قند نداشته باشند.
نوشیدنیهایی که اسیدی هستند، چه دارای قند باشند یا نباشند، میتوانند برای دندانهای ما مضر باشند.
قند یکی از عوامل مرتبط با پوسیدگی دندان است زیرا باعث ایجاد رسوب بر سطح دندان شده که باکتریها آن را هضم و به اسید تبدیل میکنند. در واقع این اسید از طریق از بین بردن لایه بیرونی مینای دندان به آن حمله میکند. بنابراین، نوشیدنیهایی که اسیدی هستند، چه حاوی قند یا بدون آن، میتوانند باعث فرسایش دندان شوند.
محققان به تازگی دریافتهاند که اکثر نوشیدنیهای غیرالکلی و نوشیدنیهای ورزشی ضخامت مینای دندان را تا یک سوم کاهش میدهند. در همین زمینه، محققان ۲۳ نوشیدنی بدون قند از جمله نوشیدنیهای بدون الـ*کـل و نوشیدنیهای ورزشی را مورد آزمایش قرار داده و دریافتند که آن دسته از نوشیدنیهایی که حاوی مواد اسیدی اضافه شده بوده و آنهایی که میزان pH پائینی دارند میتوانند آسیبهای قابل سنجشی به مینای دندان وارد کنند، حتی اگر قند نداشته باشند.
نوشیدنیهایی که اسیدی هستند، چه دارای قند باشند یا نباشند، میتوانند برای دندانهای ما مضر باشند.
قند یکی از عوامل مرتبط با پوسیدگی دندان است زیرا باعث ایجاد رسوب بر سطح دندان شده که باکتریها آن را هضم و به اسید تبدیل میکنند. در واقع این اسید از طریق از بین بردن لایه بیرونی مینای دندان به آن حمله میکند. بنابراین، نوشیدنیهایی که اسیدی هستند، چه حاوی قند یا بدون آن، میتوانند باعث فرسایش دندان شوند.