- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
![_-_-9.jpeg _-_-9.jpeg](https://negahdll.top/data/attachments/250/250254-54561e688f6d7bcdfba0cb2d057bc337.jpg)
1. ﺣﺪﻭﺩﺍً 15-18 ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻋﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻋﺪﺱ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﭘﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
2. ﻋﺪﺱ ﻣﻌﻤﻮﻻﻥ ﺁﺏ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﺬﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﮔﺎﻫﯽ ﭼﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻡ ﺗﺎ ﻋﺪﺱ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺑﺰﻧﻦ.
( ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎ ﻋﺪﺱ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺏ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﻧﻤﯿﺰﻧﺪ. ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﯿﺲ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ. ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺪﺱ ﻫﺎﯼ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﻻﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﻢ ﺩﺍﺭ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺯﺩﻥ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ.)
ﺑﻬﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﯿﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﺮﺷﯿﺪﻩ ﻭ ﮐﻒ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
4. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﻋﺪﺱ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﮐﻤﯽ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺯﺩﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻬﺎﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ
5. ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺣﻮﻟﻪ ﯼ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺁﺏ ﺑﭙﺎﺷﯿﻦ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺟﺎﯼ ﮐﻪ ﻧﻪ ﺳﺮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﮔﺮﻡ ﻫﺴﺖ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺭﺷﺪ ﮐﻨﻨﺪ.
6. ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺪﺱ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﯾﺨﺖ. ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺭﻭﯾﯽ ﺭﺍ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯾﻦ.
7. ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻋﺪﺱ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻻﯾﻪ ﻧﺎﺯﮎ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﺘﺎﻥ ﻧﺮﯾﺰﯾﻦ. ﺑﻬﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﻤﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﻨﺒﺪﯼ ﺷﮑﻞ ﺩﺭ ﺑﯿﯿﺎﺭﯾﻦ. ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻋﮑﺲ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ.
8٫ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﻫﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺷﺪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺳﺒﺰ ﺷﺪﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﻋﺪﺱ ﻫﺎ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﻦ ﻭ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﮐﻪ ﻧﻮﺭ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﺨﻮﺭﻩ
9. ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﻇﺮﻓﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﭽﺮﺧﺎﻧﯿﻦ ﺗﺎ ﺳﺒﺰﻩ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺞ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﻧﻮﺭ ﺭﺷﺪ ﻧﮑﻨﻨﺪ.
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﮔﻨﺪﻡ ﺳﺒﺰ ﮐﻨﯿﻦ. ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻨﺪﻣﺘﺎﻥ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺒﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎﺷﺪ.