اقتصادی رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران: مرغهای پیر تخمگذار همچنان خمیر میشوند

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 199
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ناصر نبیپور شیری رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، در مورد سرانجام مرغهای چربیدار (پیر) بعد از ممنوعیت تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت، گفت: قبل از ممنوعیت تولید خمیر مرغ ماهانه حدود 2 میلیون قطعه مرغ تخمگذار چربیدار (پیر، حدود 80 هفته) زیر نظر سازمان دامپزشکی کشتار و برای تبدیل به خمیر مرغ راهی مراکز تولید فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس میشد.*کشتار غیر مجاز مرغهای چربیداروی در پاسخ به این سؤال که از زمان ممنوعیت تولید خمیر مرغ که حدود 8 ماه میگذرد، مرغهای چربیدار (پیر) چه میشود، گفت: قاعدتا بخشی از سرمایه تولیدکنندگان از بین میرود، اما بخشی از آن بصورت غیرمجاز کشتار و توسط مراکز تولید فرآوردههای گوشتی خریداری و به مصرف میرسد.مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار تهران اظهار داشت: نباید به دلیل وجود چند نفر متخلف جلوی تولید خمیر مرغ گرفته میشد بلکه باید مجازات و از گردونه تولید خارج میشدند.نبیپور شیری با بیان اینکه وزارت بهداشت فکر میکند که با ممنوعیت تولید این محصول جلوی تخلفات را گرفته، افزود: بعد از ممنوعیت تولید مشکلات بیشتر شده چرا که قبلا کشتار به صورت بهداشتی و در مراکز زیر نظر سازمان دامپزشکی انجام میشد اما الان معلوم نیست که با چه وضعیتی کشتار از مبادی غیر مجاز انجام شود.وی تصریح کرد: مرغ پیر به مرغهای حدودا 80 هفته اطلاق میشود که دیگر برای تخمگذاری و تولید تخممرغ مناسب نیستند، ضمن اینکه این مرغها به دلیل افزایش سن بخشی از وزنشان به چربی تعلق دارد.نبیپور شیری بیان داشت: در زمان جنگ مرغهای چربیدار یا همان مرغهای پیر به عنوان مرغ دیرپز یا هلندی به صورت گرم به مردم عرضه و به مصرف خوراکی میرسید.مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار تهران، اظهار داشت: با توجه به مورد پسند بودن مصرف مرغ چربیدار در حال حاضر بخشی از این مرغها بصورت زنده به هرمزگان، سیستان و بلوچستان، لرستان منتقل و در آنجا به مصرف خوراکی میرسد.وی افزود: در روزهای پایانی سال 93 که قیمت هر کیلوگرم مرغ به حدود 9 هزار تومان رسید در برخی از مناطق تهران این مرغ با قیمت هر کیلوگرم حدود 3 هزار تومان عرضه شد.آفریقاییها مشتری مرغهای چربیدارنبیپور شیری تصریح کرد: برخی کشورهای آفریقایی و افغانستان به علت پایین بودن قیمت مرغ چربیدار مصرفکننده این نوع مرغ هستند و حتی از ایران تقاضای خرید داشتهاند اما به دلیل تعلل مسئولان و قوانین سد راه، هماکنون این کشورها خریدار این نوع مرغ از ترکیه هستند.وی افزود: در کشورهای آمریکایی و اروپایی مرغهای چربیدار (پیر) در صنایع مختلف خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد در حالی که در کشورمان به دلیل چند مورد تخلف بخش زیادی از سرمایهها این بخش به هدر رفته است.مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار تهران تصریح کرد: مرغهای چربیدار (پیر) مجوز گرم فروشی دارد و به مصرف انسانی میرسد بنابراین این مرغ از نظر تغذیهای مشکلی ندارد.مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار تهران تصریح کرد: هر کیلوگرم مرغ زنده پیر (چربیدار) با قیمت 1200 تومان و هر کیلوگرم گوشت مرغ پیر (چربیدار) با قیمت حدود 3 هزار تومان به فروش میرسد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا