ساندویچ استیک ۱۸۵ دلاری! «دون واگیو»، اولین رستوران نیویورک است که تنها ساندویچ گوشت گاو ژاپنی (Wagyu) می فروشد. این رستوران فقط سه نوع ساندویچ در یک فضای 90 متری ارائه می دهد. هر کدام از این ساندویچ ها از گوشت واگیو با قیمتهای مختلف تهیه شده اند. ارزان ترین آن ها ترکیب گوشت گاو ژاپنی و آمریکایی است و حدود 25 دلار قیمت دارد و گران ترین آن ها ساندویچ گوشت گاو ژاپنی خالص و 185 دلار است. دون واگیو حدود 200 ساندویچ در روز می فروشد یا به عبارتی تا جایی که تمام شود. در نهایت این ساندویچ را همراه با خاویار ارائه می دهد.
واگیو به معنای «گاو ژاپنی» و یک نژاد خالص گاو در ژاپن است. به برخی از گاوهای آمریکایی هم واگیو می گویند اما آن ها 100% خالص نیستند و تنها 46.875 درصد خون خالص دارند.
هر ساندویچ با 140 گرم گوشت تهیه شده که با آرد سوخاری پوشیده و حدود دو و نیم دقیقه سرخ می شود. استیک ها در قطعات ضخیم و با نان سفید نرم و سس استیک ژاپنی که از پیاز، زنجبیل، سیر، سرکه سیاه وتاماری تهیه شده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شوند.
واگیو به معنای «گاو ژاپنی» و یک نژاد خالص گاو در ژاپن است. به برخی از گاوهای آمریکایی هم واگیو می گویند اما آن ها 100% خالص نیستند و تنها 46.875 درصد خون خالص دارند.
هر ساندویچ با 140 گرم گوشت تهیه شده که با آرد سوخاری پوشیده و حدود دو و نیم دقیقه سرخ می شود. استیک ها در قطعات ضخیم و با نان سفید نرم و سس استیک ژاپنی که از پیاز، زنجبیل، سیر، سرکه سیاه وتاماری تهیه شده و همراه با سیب زمینی سرخ کرده سرو می شوند.