سوپر شیرین کننده ها

  • شروع کننده موضوع eli-iiiiii
  • بازدیدها 208
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

eli-iiiiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
95
امتیاز واکنش
895
امتیاز
246
شیرین تر از قند
1-ساخارین : ساخارین در خلال مطالعه اکسایش ترکیبات آلی حاوی گوگرد و نیروژن سنتز شد , شیرینی آن در سال 1879 زمانی که شیمیدانها هر ترکیبی را که میساختند میچشیدند کشف شد, در رابـ ـطه با طول عمر و مصرف ساخارین همین بس که کاشف ساخارین " رمسن" در 33 سالگی آن را کشف کرد و تا 81 سالگی عمر کرد !!ساخارین 300 برابر شیرین تر از قند و تقریبا غیر سمی است ثابت شده که ساخارین یک نجات دهنده زندگی بیماران دیابتی است و افراد زیادی که مجبورند میران کالری خود را کنترل کنند , میباشد. احتمال اینکه ساخارین باعث سرطان شود در سال 1960 مطرح شد , در سال 1990 آزمایشها نشان داد که ساخارین مستقیما ایجاد سرطان نمیکند اما در دزهای بالا باعث افزایش سرعت تکثیر سلولی شده و همین عمل احتمال جهش و تشکیل غده را افزایش میدهد . امروزه در امریکا نصب برچسبهای احتیاط بر روی محصولات ساخارین دار الزامی است .

2-آسپاراتام:حدود 200 برابر از قند معمولی شیرین تر است و در حال حاضر در ساختن بیش از 3000 نوع فراوده غذایی یا دارویی بكار میرود.
3-آلیتام :نخستین بار در سال 1979 ساخته شد شیرینی آن در حدود 2000 برابر قند معمولی است اگر این قند مجوز كار بگیرد مصرف اعجاب انگیز پیدا میكند

pastry.jpg
 
بالا