شکوفه زدن روی کیک با این ماسوره ها

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 435
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
شکوفه زدن با خامه، یا به اصطلاح پایپ کردن (Piping) یه کاریه که اکثر آدما فکر میکنن سخته، تنها رمز موفقیت تو این کار هم تمرین زیاده، چون مطمئن باشید هیشکی بار اول تمرینش خوب در نیومده. برای تزئین کیک یا کاپ کیک به قیف و ماسوره نیاز دارید.

854036_944.jpg


قیف ها انواع مختلف دارن، پارچه ای، نایلونی، سیلیکون و... که برای تمیزی کار من خودم نایلونی و سیلیکونی رو ترجیح میدم. جنس ماسوره هم پلاستیکی یا استیل هست که طبیعتا استیل هم کیفیت بهتری داره و هم قیمت بالاتر.

854037_172.jpg


ماسوره ها طرح های مختلف دارن که هرکدوم کاربرد خاص خودشون رو دارن، ماسوره ی برگ، ستاره، گلبرگ، ساده و ... که در زیر انواعشون با شکل نشون داده شده.


ماسوره های برگ:

854044_733.jpg


854039_677.jpg


854040_401.jpg


854041_798.jpg



ماسوره های گلبرگ:

854045_362.jpg


854043_449.jpg



ماسوره های ستاره ای باز و بسته و فرنچ:

854046_883.jpg


854047_378.jpg


854048_530.jpg


854049_594.jpg


ماسوره گرد (ساده):

854050_199.jpg


854051_546.jpg


854052_542.jpg


ماسوره سبدی:

854053_659.jpg


854054_512.jpg


854055_553.jpg

854079_157.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    و یک سری ماسوره متفرقه که کاربرد کمتری دارن:

    854056_768.jpg


    854068_676.jpg


    854069_685.jpg


    854070_373.jpg


    854071_905.jpg


    854072_187.jpg


    854073_294.jpg


    854074_513.jpg


    854074_513.jpg


    854075_278.jpg


    854076_561.jpg


    854077_177.jpg


    854078_524.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا