ضوابط و طراحی رستوران**

*بانو بهار*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/15
ارسالی ها
3,937
امتیاز واکنش
10,965
امتیاز
804
محل سکونت
میان شکوفه‌ها
درطراحی موفق یك رستوران ,تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد در محیطهای شلوغ و پرازدحامسردر(Facade):رستوران باید به گونه ای باشد كه كاملاً مشخص و مجزا به نظرآید و جلب توجه كند. این مساله به ویژه در مورد رستورانهای حاشیه جاده ها بسیار حایز اهمیت است و باید به گونه ای طراحی شود كه اتومبیلی كه با سرعت از آن محل عبور میكند تابلوی رستوران (Signage) و سردرآن را مشاهده نمایدو تابلو رستوران یكی از اجزای بسیار پراهمیت درطراحی خارجی رستوران است و عامل مشخص كننده ای در نمای خارجی رستوران به شمار می رود زیرا موجب جلب توجه مشتری شده, در ذهن آنها به عنوان نشانه رستوران باقی می ماند. امروزه طراحان گرافیك, با بهره گیری از رنگ, فرم خاص و نورپردازی, تابلوهایی بسیار تاثیرگذار كه پیام آن نیز روشن, واضح و در عین حال بسیار جذاب است, خلق می كنند. سبك حروف روی تابلو نیز باید منعكس كننده نوع رستوران باشد و به مردم نشانه هایی را كه بدانند در داخل رستوران با چه روبرو می شوند, ارائه نماید. گذشته از شكل تابلو, خوانا بودن حروف روی آن نیز, امری ضروریست. تابلو ضمن اینكه از اجزای تكمیل كننده طراحی ساختمان است, در عین حال عاملی مستقل است كه باید با طراحی معماری هماهنگ باشد. بنابراین وجود تابلویی كه خواندنش آسان باشد و نیز جلب توجه نماید ضروری می باشد

مشخص بودن سردر رستوران را می توان با رنگی كردن و بنوعی جدا كردن از ساختمان های اطراف طراحی كرد و نمی بایست تابلو را با خط های كه خواندن آن به راحتی امكان پذیر نیست نوشت یا تابلورا با رنگهای زمینه و نوشته یك رنگ طراحی و آویزان كرد , طراحی برای سردرساختمان رستوران , خود به تنهایی, موجب تمایز آن رستوران از سایر رستورانهای رقیب است و تصویری به یادماندنی در ذهن میهمانان ایجاد می نماید البته باید به نامی كه برای رستوران انتخاب می شود توجه كرد كه نام مناسب انتخاب نمایند
 

برخی موضوعات مشابه

بالا