دستور پخت طرز تهیه پیراشکی دانمارکی لذیذ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bevis

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2022/02/09
ارسالی ها
265
امتیاز واکنش
345
امتیاز
231
محل سکونت
. ...Garcia
ac-image-tp1638157872nj_dhap.jpeg


(به نام خداوند بخشنده مهربان)

پیراشکی ها شیرینی های هستند که تقریبا همه از خوردنش لـ*ـذت می برند .پیراشکی دانمارکی یکی از پیراشکی های هست که طعم شیرینی دانمارکی رو میدهد چون داخلش با کرمفیل پر شده . این شیرینی برای عصرانه با یک فنجان چای خیلی میچسبه و به راحتی درست میشود.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.

یکی از محبوب ترین شیرینی هایی که در قنادی ها، اغلبا به سمت آن کشیده می شویم، پیراشکی دانمارکی است. تازگی و لطافت این پیراشکی از عوامل مهم برای خوش طعم بودن آن محسوب می شوند. ما به شما این اطمینان را خواهیم داد که یک شیرینی تازه که در خانه تهیه شود، علاوه بر عطر خوش آن، طعم فوق العاده خوشمزه تری از شیرینی های قنادی برایتان به ارمغان خواهد آورد. پیشنهاد می کنیم که در زندگی تان حتی اگر شده یکبار، به خودتان لـ*ـذت پخت شیرینی را هدیه دهید. برای انجام این کار باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید و تمام مراحل آن را با عشق انجام دهید، و مطمئن باشید که عطر وانیل، لـ*ـذت ورز دادن خمیر شیرینی، و نتیجه آن شما را مجاب خواهد نمود که باری دیگر به سراغ شیرینی پزی بروید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی دانمارکی​

  1. آرد :۲ پیمانه
  2. تخم مرغ :۲ عدد
  3. آب ولرم: ۱/۳ لیوان
  4. خمیر مایه فوری :۱ قاشق غذاخوری
  5. روغن مایع :۳ قاشق غذاخوری
  6. شکر :۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی​

  1. شیر:۱.۵ لیوان
  2. وانیل: نوک قاشق چایخوری
  3. آرد سفید :۴ قاشق غذاخوری
  4. شکر :۲/۳ لیوان

طرز تهیه پیراشکی دانمارکی​

برای تهیه پیراشکی دانمارکی اول کرم پیراشکی را تهیه کنید به این صورت که آرد را به همراه شیر در ظرفی مناسب با هم مخلوط کرده وبا هم زن دستی بزنید تا یکدست شوند، سپس شکر را به آن اضافه کرده ، مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنیدتا غلظتی سفت تر از خامه پیدا کند، گاز را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید کرم پیراشکی شما آماده است کنار بگذارید تا سرد شود.حال خمیر پیراشکی را تهیه کنید. آب ولرم را با یک قاشق خمیرمایه و شکر در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن را بپوشانده تا خمیر مایه پف کند و عمل آید بعد از ۱۰ دقیقه خمیر مایه آماده است .

سپس در کاسه بزرگ، روغن و تخم مرغ را به همراه شکر و خمیر مایه به عمل آمده ترکیب نموده و به خوبی با چنگال هم بزنید، آرد دو بار الک شده را به تدریج به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را ورز دهید و اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید ولی خیلی آرد به خورد خمیر ندهید . خمیر شما باید لطیف باشد و به دست نچسبد.

روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یک جای نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .پس از یک ساعت ، پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و کمی آرد پاشیده و به کمک یک وردنه خمیر را پهن کنید.روی خمیر را با کرم پیراشکی که آماده کردید و سرد شده پوشانده و خمیر را رول کنید. سپس آن را برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت گاز بایستی ملایم باشد تا پیراشکی مغز پخت شود.در پایان پیراشکی ها را روی دستمال قرارداده تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود،سپس پیراشکی دانمارکی را داخل ظرف مناسب چیده و با پودر پسته تزیین کنید.

منبع: ساعد نیوز
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

برخی موضوعات مشابه

بالا