نقد رمان معرفی و نقد رمان موجود شب | wolf_b.k کاربر انجمن نگاه دانلود

wolf_B.k

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
400
امتیاز واکنش
41,132
نام رمان: موجود شب
نام نویسنده: wolf_b.k
ناظر رمانDENIRA
ژانر: طنز، عاشقانه، تخیلی، فانتزی، ترسناک.
لینک تاپیک رمان:
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

خلاصه: من تیلور ( Taylor ) هستم . دختر جادوگری که قانون حالیش نمیشه. دوستم جاسمین سعی کرد بهم اخطار بده کاری که می کنم خطرناکه ، اما گوش نکردم و نتیجه ش تبعید شدن از سوی حاکم بود . جاسمین هم قبول کرد با من به سرزمین های تاریکی بیاد و به تقویت مهارتای خودش بپردازه . اونجا میتونستم تا بخوام قانون شکنی کنم اما خبر نداشتم چه اتفاقات دیگه ای در انتظارمه...
« من یه موجود از جنس شبم ، نمیتونم درکت کنم. » رنجیده نگاهی بهم انداخت .« مگه گفتم درکم کن؟»

آخرین ویرایش:
  • پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    به نام خدا
    نویسنده عزیز ، ضمن عرض سلام ، ورود شما به تاپیک نقد که نشانی از نقد پذیری و علاقه مندی شما به پیشرفت قلمتان است را تبریک می گوییم . لطفا قبل از شروع فعالیت در تاپیک نقد ، قوانین بخش را مطالعه فرمایید .

توجه فرمایید که این چنین پیام ها اسپم محسوب میشوند و لازم است در صورت مشاهده ، پیام مربوطه را به کادر مدیریت بخش نقد ، گزارش دهید :
    -عزیزم ادامه بده

-خیلی رمانت قشنگه من عاشقش شدم

-تند تند پست بزار

-تو رو خدا مهناز و فرهود بهم نرسن

و...........

برای آموزش " نقد " می توانید از تاپیک زیر بهره ببرید :

موفق باشید .
    مدیریت بخش نقد
    36598

Jupiter

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    719
    امتیاز واکنش
    34,111
    سلام باران خانوم عزیز
    پستای جدیدتو خوندم و از اونجایی که قول دادم نقد کنم و توام تاپیک نقد زدی دست به کار شدم
    اول از همه بگم نقد من هیچ جنبه ی توهینی نداره و فقط کمکیه برای بهتر شدن کارت ،
    پست بیستم : حمله ی جیمز و گاز گرفتن تیلور با نیش هاش
    دو تا مورد به ذهنم اومدند اول اینکه برای گرگینه ها از نیش استفاده نمیشه عزیزم یه جورایی این گازی که توصیف میکنی مال خون اشاماست
    و دوم اینکه خیلی یهویی بهش حمله میکنه به نظر من یه جور دیگه بنویسی بهتره مثلا بخواد از تیلور حرف بکشه و از اونجایی که تیلور خیلی بلبل زبونه هی جوابشو بده بعد جیمزم که بی اعصابه یهو بهش حمله کنه بهتر بشه
    و پست بیست و یکم :
    وقتی تیلور رو توی اون اتاق میبرن خیلی یهویی حواسش پرت میشه به وسایل نقاشی جاش به نظر من بهتره اول چند بار به در بکوبه جیغ و داد کنه حتی به خاطر سرنوشتش بترسه به اعدام فکر کنه به جاسمین و این طور چیزا بعد مثلا توبه کنه به خاطر پسرایی که اذیت کرده ( توی پست بیست اشاره کردی بهش ) و اتیش هایی که سوزونده و بعدش وسط توبه چشمش بیفته به وسایل نقاشی کلا همه چی از یادش بره چون رمانت حالت طنز داره قشنگ تره به نظرم این طوری
    و در اخر موقعی که تیلور و جیمز پیش حاکمن و کنار هم ایستادن کل کلشون به نظرم بچگانه است البته نه برای تیلور بلکه برای جیمز ابهتش ریخت تو دید من
    مخصوصا جایی که پای تیلور رو لگد میکنه و بعد قستت بعدی که میزنتش زمین
    حداقل برای من ابهت جیمز ریخت یه جورایی کارش در جواب زبون دراز تیلور خیلی بچگانه بود
    البته مردها کلا بچه ان ولی از اونجایی که جیمز رو با ابهت و خشن و جدی توصیف سعی داری بکنی این قسمت ها عوض بشن بهترند..
    به امید بهتر شدن قلمت
    :aiwan_light_blumf::aiwan_light_bffffffffum:

آخرین ویرایش:

wolf_B.k

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    400
    امتیاز واکنش
    41,132
    سلام، مرسی از نقدت
    یه چیز دیگه٬ فرق اساسی بین گاز گرفتن خوناشام و گرگینه این هست که خوناشام گاز میگیره و خون می مکه اما گرگینه فقط گاز می گیره و اگه ماه کامل باشه برای مبتلا کردن طرف مقابل گاز می گیره، منظور اینه که خون نمی مکه بیشتر تکه پاره می کنه:campe45on2::aiwan_light_vampire: و اینکه پست ها رو اصلاح کردم( قسمت بازجویی و اتاق و ...) ببین چطور شده
    بازم از نقدت ممنون:aiwan_light_blumf:

آخرین ویرایش:

Jupiter

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    719
    امتیاز واکنش
    34,111

Jupiter

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    719
    امتیاز واکنش
    34,111
    سلام دوباره بر باران عزیز و نویسنده ی خوب ( از نظر من حداقل )
    خب من برگشتم با نقدایی که امیدوارم بهت کمک کنند .
    از پست بیست و هشتم شروع کنیم : ویلیام اعصاب تیلور رو خورد میکنه در نتیجه تیلور عصبی میشه ولی صدای توی ذهنش ارومش میکنه . چیزی که این جا عجیب بود به نظرم این بود که تیلور خیلی عصبی به نظر من خواننده می اومد ولی صدای توی ذهنش خیلی سریع باعث اروم شدنش میشه اونم وقتی تیلور حس خوبی به صدا نداره عجیبه . در نتیجه به نظر من با صدای توی ذهنش بحث کنه و بعد وسط بحث مثلا صدا دیگه جوابشو نده ، تیلور یکم با خودش کش مکش داشته باشه و بعدش عصبانیتش بخوابه بهتر باشه .
    پست بیست و هفتم : موقع اموزش مکس ( دفعه ی اول ) خیلی کلمه ی تحقیر رو به کار بردی عزیزم . ببین رمانی خوبه که خواننده خودش تحقیر امیز بودن رفتار جیمز رو حس کنه نه اینکه تو مدام سعی کنی ( این جا توی این پست موفق نبود )
    پست سی : وقتی بازوش میشکنه و جیمز میاد و کمکش میکنه ، به نظر من وقتی بازوش خوب میشه یکم شک داشته باشه و حتی با شگفتی بازوشو تکون بده . با شک و تردید و منتظر درد باشه و بعدش که دید کاملا خوب شده ( بعد از کلی امتحان چون به جیمز حس خوبی نداره نباید به کارشم داشته باشه به نظرم ) با قدرشناسی به جیمز نگاه کنه .
    و اخر همین پسته اگر اشتباه نکنم که خسته است و برمی گرده اتاقش وحموم میکنه و بیهوش میشه - گلم این خیلی تکراریه مخصوصا توی رمانای ایرانی سعی کن چند خط اخر رو گسترش بدی یا عوضش کنی
    پست سی و یکم : حمله ی موجودات طبیعت - خیلی گنگ و ناواضح اند . چون تیلور رمان رو توصیف میکنه در نتیجه هر چیزی که اون بدونه رو یه جورایی خواننده هم باید بدونه و تیلور به خوبی با این موجودات اشنایی داره . از نظر من توضیح بده چین .
    اخر پست سی و یک : دو خط اخر خیلی خلاصه است اگر میتونی گسترش بده
    پست سی و دوم : تیلور میگه من دچار بریدگی شدم - به لحن طنز و محاوره ای رمانت نمیاد جمله رو عوض کنی بهتره فک میکنم .
    پست سی و سوم : برخورد تیلور و کایلا - باران جا من اصلا نتونستم حس بد تیلور رو بعد از برخورد با کایلا درک کنم و اینکه مهم تر ربط دادنش به جیمز . اون حس تحقیر امیز و سرد و یخی و بی ادب بودنی که توی جیمز بود و تیلور اینو در کایلا دیده بود اصلا توی گفتگوشون دیده نشد به نظرم روش کار کن
    پست سی و چهارم : از کابوس که میپره و بعدش خودشو توی اینه نگاه میکنه و توصیفات - ببین باران ادم وقتی کابوس میبینه که خودشو توی اینه یا شیشه بود ؟ دقیقا یادم نیست ، نگاه نمیکنه که . به نظرم یکم تغییرش بده مثلا تصادفی چشمش به اینه بخوره و باعث بشه کابوسش از یادش بره ( چون تیلور رو سر به هوا یکم نشون دادی به نظرم بدک نباشه ایده ام ) و بعدش توصیفات و اینکه بگه الان ظاهرم واسم مهم نیست
    پست سی و پنجم : وقتی ماریا رهبر ها رو توصیف میکنه : پوزخند زنان عزیزم نه پوزخند این یک و دو ویژگی هایی که توصیف میکنه تنها توی جیمز دیده میشه ولی ماریا میگه همشون این طورند که اصلا من این ویژگی ها رو توی رهبرهای دیگه ندیدم . اگر این توصیفات عمومیه روی شخصیت رهبرهای دیگه ات باید کار کنی
    پست سی و ششم : وقتی صدای جیغ میشنوه نباید بترسه ؟ تعجب کنه یا هرچیزی مثل این ؟ اصلا چون نمیترسه به نظرم این جا اصلا نباد توقع داشته باشه حتی شاید بدک نباشه با ترس از اتاقش بپره بیرون و به ویلیام و نورا بگه دوباره نیرو های طبیعت حمله کردن ؟ اونام مثلا بخندن و قبل از جواب دادن صدای زوزه ها به تیلور جواب بدن ( هم حالت طنز اضافه میکنه و هم اینکه از چیزی که نوشتی بهتر - البته به نظرم نویسنده تویی خیلی ایده ی بهتر دیگه ای به ذهنت میرسه )
    و اینم از این سعی کردم سخت گیر باشم که باعث بشه یه چیز خوب بدی بیرون و اینکه موفق باشی بازم میگم یه ده پونزده پست دیگه گذاشتی دوباره میخونم :aiwan_lightsds_blum:

wolf_B.k

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    400
    امتیاز واکنش
    41,132
    با سلام بسیار ممنون از نقدت پستایی که گفتی رو روش کار میکنم که بهتر بشه!
    بی صبرانه منتظر تاپیک نقدتم
    هر وقت ایجاد کردی لینکشو برای منم بفرس چون رمانتو دنبال میکنم
    موفق باشی فرشته سیاه :campe45on2:

یه سری ایراد ها هست که حتما باید رفع بشه
    از این نظر نگرانم
    آهان اهان یه چیزی هم الان یادم اومد
    موجودات طبیعت رو تو پست های بعدی توصیف می کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iuv

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    5
    امتیاز واکنش
    111
    رمانت خیلی عالیه. موضوعش و شخصیتاش رو خیلی دوست دارم بخصوص تیلور و جیمز..
    تو پست چهل و هشتم ان قسمت ک ی پسر بچه ای میگه می خوای کمکت کنم (همون قسمت بد وجودش) منو به یاد سریال "بکشم خلاصم کن" میندازه...

بعد ی چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که مگه جاسمین دوست نزدیک تیلور نبود پس چرا از وقتی بردنش هیچ خبری ازش نگرفت و یا سعی نکرد پیداش کنه. یعنی بخاطر اینکه در مورد نایت بدونش چیزی نگفت تا این حد ازش متنفر شد ک بیخیال دوستی چندین سالشون شد یا حداقل چرا نیومد ازش توضیح بخواد..

wolf_B.k

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    400
    امتیاز واکنش
    41,132
    سلام از اونجایی که دارم از زبون تیلور مینویسم و اون کلا از وقایع بیرون بی خبره پس چیز خاصی در این مورد نگفتم اما توی پست های بعدی به این موضوع اشاره می کنم ممنون
    و این سریال رو اصلا ندیدم، اگه لطف کنی توی گفت و گو شخصی بهم بگی کدوم قسمت هاش شبیه هست درستش می کنم
    یه دنیا تشکر از نقدت دوست عزیز :aiwan_light_heart::aiwan_lggight_blum:

Fatemeh-D

نویسنده انجمن
    نویسنده انجمن
    ارسالی ها
    1,624
    امتیاز واکنش
    60,987
    سلام دوستم. رمانت خیلی قشنگه اما منم اون قسمتی که با نیمه بد وجودش دست دوستی می ده رو حالا یکم متفاوت تر یه جای دیگه دیدم. فکر می کنم رمان در انتهایی ترین نقطه شب رو خوندی. کتی هم وقتی می بینه جون دوستاش در خطره با نیمه بدش دست دوستی می ده. به نظرم اگر اون قسمت رو خاص تر می نوشتی بهتر می شد.

برخی موضوعات مشابه

بالا