ه تازگی «موز قرمز» در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.
این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زدهاند و توانستهاند مزهها و طعمهای بسیار خوشمزهای به دست آورند.
این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری رشد میکند و تقریبا ۹ ماه طول میکشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.
این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زدهاند و توانستهاند مزهها و طعمهای بسیار خوشمزهای به دست آورند.
این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری رشد میکند و تقریبا ۹ ماه طول میکشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.
![555390_251.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/21/555390_251.jpg)
![555391_938.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/21/555391_938.jpg)