وحشتناک ترین موجودات پنهان شده در آب
میکرو ارگانیسم ها و باکتری های زیادی درون آبها زندگی می کنند که بعضی از آنها بی ضرر و برخی اگر از بین نروند باعث به خطر انداختن سلامت می شوند.
باکتری سالمونلا ـ سالمونلا تقریبا در تمام آب های آشامیدنی وجود دارد و باعث شیوع بیماری های زیاد می شود و این باکتری در کشورهای در حال توسعه بسیار وجود دارد.
چتومیوم ـ این باکتری که از طریق هوا در مکان های مرطوب وارد آب های آشامیدنی می شود بیشتر در آب های آشامیدنی در مناطق ساحلی وجود دارد و طعم و مزه آب را به نمکی تغییر می دهد.
باکتری لژیونلا ـ این باکتری که بر روی موبایل ها نیز وجود دارد هر ساله باعث مرگ و میر زیادی از مردم می شود و در آب های آلوده و آب های آشامیدنی شهری به وفور یافت می شود و استفراغ، اسهال و دردهای عضلانی از شایعترین دردهای معروف این آب هستند.
اشرشیالکی
کوپپودز ـ یک انگل از سخت پوستان است که بر اثر آلوده کردن آب های آشامیدنی توسط مردم، کارخانه ها و ورود آلاینده ها به آب ها به وجود می آید و از طریق سیستم تصفیه به قطعات ریز تبدیل می شود.
روتیفرز ـ یک میکرو ارگانیسم نسبتا شایع است که تقریبا در همه جای جهان یافت می شود و شایع ترین آلاینده آب های آشامیدنی به شمار می آید و فیتراسیون های قوی تنها قادر به از بین بردن آن هستند.
سیانو ـ سیانو یک باکتری چند سلولی است که در آب های آشامیدنی رشد می کند و در استرالیا و اروپا و برخی از مناطق آسیا این باکتری درون برخی از آبهای لوله کشی زندگی می کند و تاکنون باعث مرگ و میرهای زیادی شده است.
کریپتو سپوریدیوم ـ در آب دریاچه ها و رودخانه ها باکتری های زیاد وجود دارند که اگر از روش های پیشرفته فیتراسیون انجام نشود انگل و برخی از باکتری ها هنوز در آب باقی می مانند
میکرو ارگانیسم ها و باکتری های زیادی درون آبها زندگی می کنند که بعضی از آنها بی ضرر و برخی اگر از بین نروند باعث به خطر انداختن سلامت می شوند.
![resized_120789_889.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120789_889.jpg)
باکتری سالمونلا ـ سالمونلا تقریبا در تمام آب های آشامیدنی وجود دارد و باعث شیوع بیماری های زیاد می شود و این باکتری در کشورهای در حال توسعه بسیار وجود دارد.
![resized_120790_574.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120790_574.jpg)
چتومیوم ـ این باکتری که از طریق هوا در مکان های مرطوب وارد آب های آشامیدنی می شود بیشتر در آب های آشامیدنی در مناطق ساحلی وجود دارد و طعم و مزه آب را به نمکی تغییر می دهد.
![resized_120791_176.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120791_176.jpg)
باکتری لژیونلا ـ این باکتری که بر روی موبایل ها نیز وجود دارد هر ساله باعث مرگ و میر زیادی از مردم می شود و در آب های آلوده و آب های آشامیدنی شهری به وفور یافت می شود و استفراغ، اسهال و دردهای عضلانی از شایعترین دردهای معروف این آب هستند.
![resized_120792_868.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120792_868.jpg)
اشرشیالکی
![resized_120793_111.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120793_111.jpg)
کوپپودز ـ یک انگل از سخت پوستان است که بر اثر آلوده کردن آب های آشامیدنی توسط مردم، کارخانه ها و ورود آلاینده ها به آب ها به وجود می آید و از طریق سیستم تصفیه به قطعات ریز تبدیل می شود.
![resized_120794_326.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120794_326.jpg)
روتیفرز ـ یک میکرو ارگانیسم نسبتا شایع است که تقریبا در همه جای جهان یافت می شود و شایع ترین آلاینده آب های آشامیدنی به شمار می آید و فیتراسیون های قوی تنها قادر به از بین بردن آن هستند.
![resized_120795_907.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120795_907.jpg)
سیانو ـ سیانو یک باکتری چند سلولی است که در آب های آشامیدنی رشد می کند و در استرالیا و اروپا و برخی از مناطق آسیا این باکتری درون برخی از آبهای لوله کشی زندگی می کند و تاکنون باعث مرگ و میرهای زیادی شده است.
![resized_120796_570.jpg](http://tabnakbato.ir/files/fa/news_albums/88841/2373/resized/resized_120796_570.jpg)
کریپتو سپوریدیوم ـ در آب دریاچه ها و رودخانه ها باکتری های زیاد وجود دارند که اگر از روش های پیشرفته فیتراسیون انجام نشود انگل و برخی از باکتری ها هنوز در آب باقی می مانند