ویتامین C

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 99
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
ویتامین C یا آسکوربیک اسید، یکی از ویتامین های محلول در آب است که در برابر حرارت و مواد قلیایی از بین می رود.
این ویتامین در واکنش های شیمیایی بدن، حمل کننده الکترون است و از مهم ترین آنتی اکسیدان هابه شمار میرود؛ همچنین ویتامین C موجب:
محافظت پوست در مقابل آثار مخرب اشعه ماورای بنفش نور خورشید
افزایش قدرت ایمنی بدن و کمک به استحکام لثه ها و دندا نها
ساخت کلاژن (قو یترین بخش بافت پیوندی که تمام اعضای بدن را در کنار هم نگه می دارد.)
پیشگیری از افزایش کلسترول خون و جلوگیری از ایجاد عـریـ*ـان ههای خونی در رگ ها
کمک به جذب آهن در روده.
برای شناسایی هر چه بیشتر میزان ویتامین Cاز تنتورید 2% که به عنوان تنتورید رقیق ( بتادین)شناخته می شود،استفاده کنید.
این ماده نباید با هیچ ماده شیمیایی
دیگری مخلوط شود. این محلول شامل 50 % اتیل الـ*کـل، و آتش گیر است.
هر چه آب میوه تازه تر باشد تنتور را با تعداد قطرات بیشتری بی رنگ می نماید. که نشان دهنده میزان بیشتری از ویتامین C در آن می باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا