جالب و دیدنی کارهای جالبی که با میوه ها می توانید انجام دهید

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 284
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
در این مطلب، به صورت تصویری ایده هایی به شما داده ایم که می توانید روی میوه ها اعمال و از آنها استفاده کنید.






۱٫ پوست گرفتن راحت تر نارنگی



از راهنمای تصویری زیر برای پوست گرفتن راحت تر نارنگی استفاده کنید.


497042_177.jpg


۲٫ استفاده از پوست پرتقال به عنوان جاشمعی


497043_871.jpg


۳٫ بستنی بدون شیر یا خامه


497044_287.jpg


۴٫ پوست لیموترش را رنده کنید و درون کیسه پلاستیکی بریزید و فریز کنید. از پوست رنده شده لیموترش برای طعم دادن به آب یا چای می توان استفاده کرد. آنتی اکسیدان موجود در پوست از آب لیموترش بیشتر است.


497045_664.jpg


۵٫ استفاده از هندوانه به عنوان ظرف میوه


497046_521.jpg


۶٫ راهنمای انتخاب آووکادوی رسیده: انتهای آووکادو را جدا کنید اگر خیلی رسیده باشد قهوه ای است، اگر زرد باشد، بهترین زمان برای انتخاب است.


497047_163.jpg


۷٫ قالب های یخی میوه ای. میوه های ریز را درون قالب یخ بریزید و آب اضافه کنید و درون فریزر قرار دهید.


497048_150.jpg


۸٫ برای تازه نگه داشتن سیب، دو قاشق غذاخوری عسل و یک پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. سیب ها را درون آن بریزید تا خیس بخورد. در این حالت سیب های قاچ خورده دیگر قهوه ای نمی شوند.


497050_634.jpg


۹٫ لیموترش را از عرض برش دهید تا راحت تر آب آن گرفته شود.


497051_230.jpg


۱۰٫ طریق درست برش دادن انبه این است که آن را از وسط دونیم کنید. با چاقو، برش های طولی و عرضی روی آن ایجاد کنید. لبه های آن را به پایین بکشید و قسمت گوشتی میوه را به بالا فشار دهید. (مطابق عکس)


497052_626.jpg


۱۱٫ قبل از خواب آب سیب بنوشید تا رویاهای شیرین ببینید.


497053_804.jpg


۱۲٫ برای خشک کردن میوه ها بدون اینکه نرمی خود را از دست بدهند، به روش زیر عمل کنید. آنها را به اندازه ساعت هایی که مقابلشان نوشته شده است، درون فر با دمای ۱۳۰ تا ۱۶۰ فارنهایت بپزید.


497054_355.jpg


۱۳٫ میان وعده سالم با سیب


497055_390.jpg


۱۴٫ بهترین راه برای دانه کردن انار: انار را از وسط دونیم کنید و سپس با پشت یک قاشق چوبی یا فلزی به پشت انار بزنید تادانه ها درون کاسه ریخته شوند.


497056_725.jpg


۱۵٫ بهترین روش برای باز کردن پوست موز، همان کاری است که میمون ها انجام می دهند: قسمت انتهای موز را کمی فشار دهید تا ترک بخورد و از همان جا پوست را باز کنید.


497057_891.jpg


۱۶٫ برای داشتن میان وعده خنک، انگور را منجمد کنید.


497059_277.jpg


۱۷٫ برای اینکه موز را راحت تر پوره کنید یا با آن اسموتی درست کنید، آنها را به صورت حلقه ای (بدون پوست) برش دهید و فریز کنید. در این حالت خیلی بهتر در مخلوطکن پوره می شوند.


497060_567.jpg


۱۸٫ با نی برگ توت فرنگی را جدا کنید.


497061_225.jpg


۱۹٫ اگر قرار است اضافهی آووکادو را در یخچال قرار دهید، هسته آن را درون میوه بگذارید بماند تا آووکادو سالم تر و تازه تر بماند.


497062_511.jpg


۲۰٫ هندوانه را قاچ کنید و درون کیسه زیپدار آنها را منجمد کنید. این قاچ های یخ زده هندوانه برای تهیه اسموتی مناسب هستند.


497063_999.jpg


۲۱٫ برای بیشتر نگه داشتن آووکادو آنها را از وسط دونیم کنید. درون کیسه پلاستیکی در فریزر قرار دهید.


497064_379.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
267
بالا