علمی کورن فلکس جای صبحانه را نمیگیرد

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 134
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش
634958275266203946.jpg
[h=2]کورن فلکس جای صبحانه را نمیگیرد [/h] کورن فلکس یا غلات صبحانه را که میشناسید؟ همان محصولی که از فرآوری گندم، جو، برنج، یولاف و ذرت تهیه میشود و این روزها با افزودن میوههای خشک، مغزها، شکلات تکه شده و مواد شیرینکنندهای چون عصاره مالت، شکرسفید، شکرقهوهای، شربت ذرت یا عسل آن را به انواع غلات فیبردار، مغزدار، شکلاتی، بدون مغز و کم شیرین (رژیمی) تقسیمبندی کردهاند.



این محصول برای افرادی که هنگام صبح عجله زیادی برای خروج از خانه دارند یا کودکان و کسانی که به دنبال تنوع در وعده صبحانه هستند، گزینه مناسبی است اما مصرف مستمر و طولانی مدت یا جایگزین کردن آن با صبحانه سنتی توصیه نمی شود زیرا برای افزایش ماندگاری برخی از انواع این محصول از مواد نگهدارنده استفاده می شود.

البته این را هم بدانید صبحانه های سنتی هم اگر براساس اصول تغذیه ای مصرف نشود، نمی تواند تامین کننده مواد مغذی بدن باشد.

به عنوان مثال مصرف چای به همراه پنیر، کره یا خامه صبحانه از جذب آهن و کلسیم این فرآورده ها می کاهد. استفاده از نان های فاقد سبوس هم ارزش تغذیه ای چندانی ندارد، اما پرسش هایی که از سوی خانواده ها در مورد غلات صبحانه مطرح است، این که محصولاتی که در آن دانه کامل غلات به کار رفته با انواعی که حاوی ورقه های پولکی شکل است چه تفاوتی دارد؟ آیا غلات صبحانه رژیمی واقعا کم کالری و کم شیرین است؟
غلات صبحانه باید حاوی دانه کامل غله باشد
امروزه غلات صبحانه به دو شکل پولکی و دانه کامل حجیم شده تولید می شود؛ ولی دانه غله چگونه پولکی می شود؟ غلات را آرد و تبدیل به خمیر می کنند. خمیر را فرم داده و در نهایت حرارت می دهند، اما باید بدانید غلات پولکی در مقایسه با دانه کامل حاوی سبوس و ریزمغذی های کمتری است و حرارت پخت به میزان بیشتری موجب تخریب ترکیبات و همچنین پروتئین آن می شود.
مهم تر آن که برخی تولیدکنندگان غیرمتعهد برای افزایش حجم و مقبولیت طعم از مقادیر بالای شکر، اسانس و مواد رنگی در خمیر این محصول استفاده می کنند. این را هم بدانید ورقه های پولکی شکل که بیشتر ازآرد تصفیه شده تهیه می شود یبوست آور و چاق کننده بوده و باعث افزایش سریع قند و چربی خون می شود.
غلات صبحانه فاقد شکر هم چاق می کند!
برخی خانواده ها بر این باورند غلات صبحانه ای که با شیرین کننده های طبیعی همچون شربت ذرت، عسل، خرما، کشمش، عصاره مالت و شیره میوه جات تهیه و به ادعای عرضه کنندگان آن بدون شکر است، فاقد کالری بوده و حتی مصرف آن را به دیابتی ها هم توصیه می کنند.

اما در پاسخ باید گفت، مواد شیرین کننده چه طبیعی و چه تصفیه شده باشد به یک میزان کالری تولید کرده و حتی برخی از انواع میوه های خشک در مقایسه با قند و شکر کالری بیشتری ایجاد می کند.

شیرین کننده های طبیعی اگرچه حاوی درصدی از قندهایی است که برای جذب نیاز به انسولین ندارد، اما همراه شدن آن با غلات پولکی که اغلب از آرد تصفیه شده تهیه می شود، می تواند برای دیابتی ها و افراد با اضافه وزن بالا دردسرساز باشد.
خوب است بدانید یک وعده از کم کالری ترین غلات صبحانه حدود 170 تا 200 کالری انرژی به بدن می رساند.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
6
بازدیدها
306
Z
پاسخ ها
0
بازدیدها
272
Zhinous_Sh
Z
بالا