- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
كومبوجا خوب يا بد؟
#كومبوجا نوعي مخمر است كه گاها با قارچ اشتباه گرفته مي شود. #چاي كومبوجا از تخمير كومبوجا و چاي سياه، شكر و #باكتري هاي مفيد حاصل و از خود اسيد #گلوكورونيك آزاد مي كند. اين نوشيدني كمي ترش و شيرين و حاوي #ويتامين هاي گروه B و #پروبيوتيك هاست كه در سندرم پيش از قاعدگي (PMS)، درد مفاصل، پيري، از دست دادن اشتها، فشار #خون بالا، يبوست، ورم #مفاصل و رويش مجدد #مو مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين در افزايش گويچه هاي سفيد خون (T Cell) ، تقويت سيستم #ايمني، كاهش #افسردگي، بهداشت دهان و #دندان و بهبود سوخت و ساز بدن مورد استفاده قرار مي گيرد.
انتشار: 25 ژانويه 2016
#منبع: WebMed
#ترجمه: هاله انوشه
@eeHealth ⭕️➕
➕با به روز ترین کانال سلامت و پزشکی همراه با منابع معتبر علمی همراه باشید➕
#كومبوجا نوعي مخمر است كه گاها با قارچ اشتباه گرفته مي شود. #چاي كومبوجا از تخمير كومبوجا و چاي سياه، شكر و #باكتري هاي مفيد حاصل و از خود اسيد #گلوكورونيك آزاد مي كند. اين نوشيدني كمي ترش و شيرين و حاوي #ويتامين هاي گروه B و #پروبيوتيك هاست كه در سندرم پيش از قاعدگي (PMS)، درد مفاصل، پيري، از دست دادن اشتها، فشار #خون بالا، يبوست، ورم #مفاصل و رويش مجدد #مو مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين در افزايش گويچه هاي سفيد خون (T Cell) ، تقويت سيستم #ايمني، كاهش #افسردگي، بهداشت دهان و #دندان و بهبود سوخت و ساز بدن مورد استفاده قرار مي گيرد.
انتشار: 25 ژانويه 2016
#منبع: WebMed
#ترجمه: هاله انوشه
@eeHealth ⭕️➕
➕با به روز ترین کانال سلامت و پزشکی همراه با منابع معتبر علمی همراه باشید➕