گل ساراسینا Sarracenia

  • شروع کننده موضوع آیدا.ف
  • بازدیدها 111
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

آیدا.ف

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/02/07
ارسالی ها
5,830
امتیاز واکنش
35,457
امتیاز
1,120
سن
20
این گیاه گوشت خوار و زیبا بومی سواحل شرقی آمریکای شمالی،تگزاس و جنوب شرقی کانادا و از خانواده ی ساراسنیاسه و گیاهی دائمی و با ریزوم میباشد.این گیاه هم حتما باید دارای خاکی ضعیف و مردابی و اسیدی مانند،باشد تا نیترات جذب نگردد زیرا باید به وسیله ی حشرات جذب شود.گلدهی آنها در اول بهار شروع شده و پس از اتمام شروع به تولید کوزه ها تا آخر پاییز میکنند در آخر پاییز هم گیاه پژمرده شده و انرژی خود را صرف ذخیره سازی در ریزوم میکند تا در بهار گلدهی داشته باشد.برگهای این گیاه شبیه به یک قیف تکامل یافته و و برگهای بالاسری هم مثل یک هود عمل کرده و مثل یک دریچه از نفوذ آب باران به داخل کوزه جلوگیری میکند تا اسید معدع یا شیره کوزه رقیق نشوند.گلهای آن چتر مانند و توسط زنبور ها گرده افشانی میشوند.حشرات به وسیله ی رنگ و بو و نکتار آن که بله ی کوزه ترشح میشوند ،جذب شده و مسیر داخلی دیواره ی کوزه به وسیله ی آنزیم ها و شیره ی داخل کوزه چرب شده و مسیری یکطرفه را به وجود می آورد که دیگر برگشت ممکن نیست.هنگام به دام افتادن حشره ی بخت برگشته ی مادر مرده،آنزیم های پروتآز و دیگر آنزیم های تجزیه کننده حجوم اورده و حشره را طوری تجزیه می کنند که انگار از اول حشره ای نبوده
 
بالا