آشپزی در کشور قهوه
ذائقه مردمی که در کنار اقیانوس زندگی می کنند، قطعا با آبزیان و جانوران دریایی ارتباط دیرینه ای دارد. باید اذعان داشت که طبق بررسی های رسانه ای، مردم کشور قهوه آمریکای جنوبی، متنوع ترین ذائقه را در میان ملت های جهان دارند. آشپزی رنکارنگ، هیجانی و جذاب پرویی ها، می تواند سبک غذایی خاطره انگیزی را برای سخت پسندها به ارمغان آورد.
البته در رستوران های بین المللی، معمولا رد پایی از غذاهای آمریکای جنوبی به خصوص غذاهای رنگارنگ پرو دیده نمی شود.غذاهای این کشور، از طعم و رایحه گیاهان و میوه ها که در کوه ها و جنگل های این کشور یافت می شود، طبخ می گردد.
آشپزی را تصور کنید که طعم غذاهای پیش از دوره اینکاها (امپراتوری اینکا ۱۴۳۸ – ۱۵۳۳، یک امپراتوری از مردم بومی وسرخ پوست در آمریکای جنوبی بود) و دوران اینکاها، اسپانیایی و آفریقایی، آسیایی و فرانسوی و ایتالیایی را که توسط مهاجران آورده شده، گرد هم آورد.
غذای لومو سالتادو، غذای محبوب در کشور پرو
آشپزی پرو در قرن بیست و یکم، رونق چشمگیری داشته است و لیما همچون لیون فرانسه، یکی از برترین مقصدهای گردشگری غذایی جهان است. چرا که رستوران های متنوع و غذاهای گوناگون با طعم های خاص دارد که نمونه اش را در هر نقطه ای از دنیا نمی توان مشاهده کرد.
صبحانه محبوب در کشور پرو
گفته شده که در سال ۲۰۱۶ میلادی، بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد شهر لیما، پایتخت پرو، از طریق رستوران و صنعت غذا بدست آمده است. قریب به چهل درصد از مردم پرو صنعت غذا و رستوران داری کشورشان را از مهمترین افتخارات خود برمی شمرند.
در لیما همه چیز پیدا می کنید. بهترین رستوران ها در رتبه بندی جهانی که باعث جذب دوستداران غذا به این شهر شده است. رستوران مرکزی با سرآشپز مشهورش ویرجیو مارتینز، جزو ۵۰ رستوران برتر دنیا در سال ۲۰۱۳۳ شناخته شد.نظر تریپ ادوایزری ها را در اینجا ببینید.
سویچه، غذای مخصوص در کشور پرو
او غذاهای محلی نه چندان شناخته شده را وارد منوی رستوران کرد. چشیدن بشقاب های غذای مخصوص او مانند تجربه ای از اکوسیستم پرو است. سرآشپز ویرجیو مارتینز ولیز گفته بود که ما طعمی را ارائه می دهیم که به آن «قبل از اوج» می گوییم.
هر بشقاب غذا شامل موادی است که در مکان های مختلف عمل می آیند. می توانیم با عمق دریا شروع کنیم و بعد ناخنکی به کوه آند بزنیم و با آمازون تمام کنیم.»جالب است که بدانید، منوی این رستوران از ۲۰ متر زیر دریا شروع و با ۴ هزار متر بالای سطح دریا تمام می شود مانند دسری که از خاک رس و به کمک نوعی باکتری که در مرداب رشد می کند، درست می شود.
در سورکیو یکی از مهم ترین بازارهای لیما بسیاری از مواد اولیه سازنده طعم های آشپزی غنی پرویی را می توان یافت. در این بازار بیش از ۳۸۰۰ نوع سیب زمینی و حدود ۳۰۰ نوع فلفل چیلی، میوه های در شکل ها، طعم ها و رنگ های مختلف از سراسر جهان می توان یافت.تامبو دلا سیرا، یکی از محصولاتی است که زمان اینکاها به جای لیمو ترش در غذای «سه ویچه» [یک غذایی پرویی] از آن استقاده می کردند.»
ماهیگیری از اقیانوس در پرو یکی از پر رونق ترین ها در این صنعت است. در بازار «شوریلوس» ماهیگیران خرچنگ، صدف و ساردین می فروشند.
تصویر یکی از غذاهای گوشتی در رستوران پیکانتریا پرو
پیکانتریا، یکی از بهترین رستوران ها در لیما برای خوردن «سه ویچه» است.در این رستوران می توانید همه نوع غذا را بچشید. برنج، اردک و حتی سوپ گوشت بز. اما بهترین غذای اینجا ماهی است. در این رستوران، سه نوع ماهی طبخ می شود که عبارتند از: بوری (عنبرماهی ژاپنی)، کاربلیا (ماهی هامور) و کوژینوا (ماهی سیم اقیانوس جنوبی).
تصویر غذای پرو: لا پایسانا در رستوران پیکانتریا پرو
ماهی سه ویچه باید خام باشد، کاملا خام. و با لیمو خوب مخلوط شود. ماهی خورشت سودادو باید آبدار باشد و اردک باید آنقدر بپزد که بتوانید با قاشق آن را بخورید.» این تجربه از غذاهای پرو، بدون چشیدن نوشیدنی «پیسکو» کامل نمی شود.
ماهی در رستوران پیکانتریا، مخاطبان بسیار دارد
نوشیدنی ملی این کشور که جوایز بسیاری در خارج از پرو بـرده است.
سفر به پرو
برای سفر به پرو از توصیه های تریپ ادوایزری ها استفاده کنید. درگاه گردشگری پرو نیز می تواند انتخاب خوبی باشد. البته لونلی پلنتی ها هم مسافران پرو را معمولا تنها نمی گذارند.گفتنی است، ایران در پرو، سفارتخانه ندارد و برای سفر به این کشور، می توانید از پرواز لوفت هانزا استفاده کنید.
ذائقه مردمی که در کنار اقیانوس زندگی می کنند، قطعا با آبزیان و جانوران دریایی ارتباط دیرینه ای دارد. باید اذعان داشت که طبق بررسی های رسانه ای، مردم کشور قهوه آمریکای جنوبی، متنوع ترین ذائقه را در میان ملت های جهان دارند. آشپزی رنکارنگ، هیجانی و جذاب پرویی ها، می تواند سبک غذایی خاطره انگیزی را برای سخت پسندها به ارمغان آورد.
البته در رستوران های بین المللی، معمولا رد پایی از غذاهای آمریکای جنوبی به خصوص غذاهای رنگارنگ پرو دیده نمی شود.غذاهای این کشور، از طعم و رایحه گیاهان و میوه ها که در کوه ها و جنگل های این کشور یافت می شود، طبخ می گردد.
آشپزی را تصور کنید که طعم غذاهای پیش از دوره اینکاها (امپراتوری اینکا ۱۴۳۸ – ۱۵۳۳، یک امپراتوری از مردم بومی وسرخ پوست در آمریکای جنوبی بود) و دوران اینکاها، اسپانیایی و آفریقایی، آسیایی و فرانسوی و ایتالیایی را که توسط مهاجران آورده شده، گرد هم آورد.
غذای لومو سالتادو، غذای محبوب در کشور پرو
آشپزی پرو در قرن بیست و یکم، رونق چشمگیری داشته است و لیما همچون لیون فرانسه، یکی از برترین مقصدهای گردشگری غذایی جهان است. چرا که رستوران های متنوع و غذاهای گوناگون با طعم های خاص دارد که نمونه اش را در هر نقطه ای از دنیا نمی توان مشاهده کرد.
صبحانه محبوب در کشور پرو
گفته شده که در سال ۲۰۱۶ میلادی، بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد شهر لیما، پایتخت پرو، از طریق رستوران و صنعت غذا بدست آمده است. قریب به چهل درصد از مردم پرو صنعت غذا و رستوران داری کشورشان را از مهمترین افتخارات خود برمی شمرند.
در لیما همه چیز پیدا می کنید. بهترین رستوران ها در رتبه بندی جهانی که باعث جذب دوستداران غذا به این شهر شده است. رستوران مرکزی با سرآشپز مشهورش ویرجیو مارتینز، جزو ۵۰ رستوران برتر دنیا در سال ۲۰۱۳۳ شناخته شد.نظر تریپ ادوایزری ها را در اینجا ببینید.
سویچه، غذای مخصوص در کشور پرو
او غذاهای محلی نه چندان شناخته شده را وارد منوی رستوران کرد. چشیدن بشقاب های غذای مخصوص او مانند تجربه ای از اکوسیستم پرو است. سرآشپز ویرجیو مارتینز ولیز گفته بود که ما طعمی را ارائه می دهیم که به آن «قبل از اوج» می گوییم.
هر بشقاب غذا شامل موادی است که در مکان های مختلف عمل می آیند. می توانیم با عمق دریا شروع کنیم و بعد ناخنکی به کوه آند بزنیم و با آمازون تمام کنیم.»جالب است که بدانید، منوی این رستوران از ۲۰ متر زیر دریا شروع و با ۴ هزار متر بالای سطح دریا تمام می شود مانند دسری که از خاک رس و به کمک نوعی باکتری که در مرداب رشد می کند، درست می شود.
در سورکیو یکی از مهم ترین بازارهای لیما بسیاری از مواد اولیه سازنده طعم های آشپزی غنی پرویی را می توان یافت. در این بازار بیش از ۳۸۰۰ نوع سیب زمینی و حدود ۳۰۰ نوع فلفل چیلی، میوه های در شکل ها، طعم ها و رنگ های مختلف از سراسر جهان می توان یافت.تامبو دلا سیرا، یکی از محصولاتی است که زمان اینکاها به جای لیمو ترش در غذای «سه ویچه» [یک غذایی پرویی] از آن استقاده می کردند.»
ماهیگیری از اقیانوس در پرو یکی از پر رونق ترین ها در این صنعت است. در بازار «شوریلوس» ماهیگیران خرچنگ، صدف و ساردین می فروشند.
تصویر یکی از غذاهای گوشتی در رستوران پیکانتریا پرو
پیکانتریا، یکی از بهترین رستوران ها در لیما برای خوردن «سه ویچه» است.در این رستوران می توانید همه نوع غذا را بچشید. برنج، اردک و حتی سوپ گوشت بز. اما بهترین غذای اینجا ماهی است. در این رستوران، سه نوع ماهی طبخ می شود که عبارتند از: بوری (عنبرماهی ژاپنی)، کاربلیا (ماهی هامور) و کوژینوا (ماهی سیم اقیانوس جنوبی).
تصویر غذای پرو: لا پایسانا در رستوران پیکانتریا پرو
ماهی سه ویچه باید خام باشد، کاملا خام. و با لیمو خوب مخلوط شود. ماهی خورشت سودادو باید آبدار باشد و اردک باید آنقدر بپزد که بتوانید با قاشق آن را بخورید.» این تجربه از غذاهای پرو، بدون چشیدن نوشیدنی «پیسکو» کامل نمی شود.
ماهی در رستوران پیکانتریا، مخاطبان بسیار دارد
نوشیدنی ملی این کشور که جوایز بسیاری در خارج از پرو بـرده است.
سفر به پرو
برای سفر به پرو از توصیه های تریپ ادوایزری ها استفاده کنید. درگاه گردشگری پرو نیز می تواند انتخاب خوبی باشد. البته لونلی پلنتی ها هم مسافران پرو را معمولا تنها نمی گذارند.گفتنی است، ایران در پرو، سفارتخانه ندارد و برای سفر به این کشور، می توانید از پرواز لوفت هانزا استفاده کنید.