- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
استفاده مفید از تفاله هویج
وقتی با دستگاه آبمیوهگیری آب هویج میگیرید تفالههایش را دور نریزید؛ میتوانید با بستهبندی و نگهداری آنها در فریزر از این مواد ظاهراً بلااستفاده در آشپزیهای آینده خود استفاده بهینه کنید.
1- وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، میتوانید به اندازه پودر گردو از این تفالههای نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج میگیرد انگار که به آن زعفران زدهاید!
۲- وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.
۳- هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیبزمینی، مقداری از تفالههای هویج را به مایه کوکو اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفالهها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوشطعمتر خواهد شد.
۴- در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفالههای هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و بوی مرغ بهشدت کاهش مییابد.
وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد
۵- هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخممرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد.
کانال طب سنتی
Telegram.me/darmansabz
وقتی با دستگاه آبمیوهگیری آب هویج میگیرید تفالههایش را دور نریزید؛ میتوانید با بستهبندی و نگهداری آنها در فریزر از این مواد ظاهراً بلااستفاده در آشپزیهای آینده خود استفاده بهینه کنید.
1- وقتی قصد پخت خورش فسنجان دارید، میتوانید به اندازه پودر گردو از این تفالههای نگهداری شده هویج استفاده مجدد کنید. آنها را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزایید. با این کار، خورش فسنجان علاوه بر مزه بهتر، رنگ هویج میگیرد انگار که به آن زعفران زدهاید!
۲- وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد.
۳- هنگام پخت کوکوی سبزی یا سیبزمینی، مقداری از تفالههای هویج را به مایه کوکو اضافه کنید (البته بهتر است در این مورد تفالهها فریز نشده باشند) کوکوی شما خوشطعمتر خواهد شد.
۴- در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده، از این تفالههای هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و بوی مرغ بهشدت کاهش مییابد.
وقتی سوپ تهیه میکنید مقداری از تفالههای هویج را در آن بریزید تا هم زودتر بپزد هم اینکه سوپتان لعاب بیشتری بیندازد
۵- هنگام پخت برنج، با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید. کمی از آنها را با ماست و تخممرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده، از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید. تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد.
کانال طب سنتی
Telegram.me/darmansabz