طب سنتی و خوراکی های مفید برای تقئیت حافظه

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[h=2]طب سنتی و خوراکی های مفید برای تقویت حافظه[/h]
[h=3]طب سنتی تقویت حافظه با خوردن مویز[/h] مویز نوعی کشمش است و از جمله مواد غذایی تقویت کننده حافظه به شمار می رود. مویز یک میان وعده مغذی بوده و در تقویت حافظه و جلوگیری از فراموشی نقش مهمی دارد.
[h=3]طب سنتی و تقویت حافظه با شربت زعفران[/h] تقویت کنده های قلب مثل زعفران، به، بالنگ و. . . می توانند به طور غیر مستقیم بر بهبود حافظه تاثیر داشته باشند. زعفران هم می تواند به شکل شربت یا به صورت دمکرده در غذاهای مختلف استفاده شود.
[h=3]طب سنتی و تقویت حافظه با اکلیل کوهی یا رزماری[/h] اکلیل کوهی یا رزماری به عنوان نماد حافظه و عملکردهای مغزی در نظر گرفته می شود. از رزماری علاوه بر خواص درمانی برای برخی بیماری ها، می توان در بهبود عملکرد حافظه و قوای ذهنی استفاده کرد.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

[h=3]طب سنتی و تقویت حافظه با کندر[/h] کندر خوراکی گیاهی است که خواص درمانی زیادی دارد، تقویت اعصاب و حافظه هم از جمله این موارد است. کندر برای تقویت حافظه و جلوگیری از فراموشی توصیه شده است.
[h=3]طب سنتی و تقویت حافظه با اسطوخودوس[/h] گیاه اسطوخودوس است برای بهبود بیماری های مربوط به قوای فکری، سرگیجه، فراموشی و… مورد استفاده قرار می گیرد. اسطوخودوس را می توان به صورت عرق، دمکرده یا حتی چای مصرف کرد.
[h=3]طب سنتی و تقویت حافظه با عسل[/h] عسل هم از دیگر مواد غذایی است که تاثیر آن در تقویت حافظه غیر قابل انکار است. مصرف یک قاشق مرباخوری عسل به صورت ناشتا توصیه می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا