خوب و بد انگور از منظر طب سنتی

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
انگور یکی از میوه‌های مهمی است که در کشور ایران نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. این میوه از نظر طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است. معمولا از تخم کرفس، غذاهای ترش و سکنجبین، به‌عنوان مُصلح‌های انگور یاد می‌شود. بهترین انگور، انگوری است که رسیده، شیرین‌، شاداب، دانه‌درشت و پوست‌نازک باشد. از لحاظ انواع، بهترین نوع انگور به‌ترتیب عسگری، صاحبی، ریش‌بابا و کشمشی است. انگور نباید بلافاصله پس از چیده شدن مصرف شود، بلکه بهتر است یک روز از چیدن انگور بگذرد و بعد آن را مصرف کرد.


انگور دارای خصلت‌های مختلفی است که می‌توان از بین آن‌ها به این موارد اشاره کرد: تولیدکننده خون صالح، تعدیل‌کننده اخلاط غلیظ، دفع‌کننده اخلاط سوداوی و سوخته، چاق‌کننده بدن. آب انگور برای بیماری‌های سـ*ـینه و ریه مفید است. البته مصرف آن برای کسانی که معده‌های مرطوب دارند یا مبتلا به انسداد کبد، طحال و کلیه هستند، مضر به حساب می‌آید. علاوه بر این مصرف آن برای سردمزاجان مضر است و زیاد خوردن آن برای گرم‌مزاجان به تولید صفرای غلیظ منجر می‌شود. انگور تازه، نفاخ است، اما انگوری که پوست آن کمی پژمرده باشد، غذاییت بیشتری دارد و نفخ کمتری به وجود می‌آورد.


اگر انگور بیش از حد مصرف شود، کبد را خسته می‌کند و به فعالیت‌های حیاتی آن صدمه می‌رساند. به افرادی که زیاد انگور می‌خورند، توصیه می‌شود که پوست آن را جدا کنند و هسته را نیز دور بریزند تا اختلالی در دستگاه گوارش آنان به وجود نیاید.


منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا