- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
گلابی از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است. معمولا از این مواد غذایی بهعنوان مُصلح گلابی نام میبرند: عسل، دارچین، هل، رازیانه، مربای زنجبیل، کندر و زیره.
بهترین گلابی، آن است که دارای این ویژگیها باشد: بزرگ، پوستنازک، شیرین و رسیده. این میوه مهم در خواص حتی از سیب هم بهتر است. از بین خصلتهای خاص گلابی میتوان به این موارد اشاره کرد: تقویتکننده قلب و معده، تصفیهکننده خون و ملیّن.
استفاده از گلابی به رفع تشنگی، تنگی نفس و سوزش مثانه کمک میکند. خوردن آن بعد از غذا، مانع صعود بخارهای معده به مغز میشود و از بروز بیماریهای عصبی جلوگیری میکند. البته زیادهروی در خوردن گلابی (خصوص نوع نارس آن) برای افراد سردمزاج و کسانی که ضعف معده دارند، مضر است، چون باعث ایجاد نفخ و کولیت میشود. کسانی که به گلابی علاقه دارند، باید بدانند که خوردن گلابی با معده خالی و نوشیدن آب بعد از خوردن آن، به بدن آسیب میرساند.
خواص گلابی در پزشکی نوین نیز مورد بررسیهای متعدد قرار گرفته است. یکی از مطالعات سال ۲۰۱۱ میلادی که در مکزیک انجام شد، نشان میدهد که مصرف روزانه گلابی میتواند میزان کلسترول خون را در افراد سیگاری کاهش دهد و بدین ترتیب از بروز بیماری قلبی در افرادی که دارای دو عامل خطر مهم، یعنی مصرف سیگار و کلسترول بالا هستند، پیشگیری کند.
بهترین گلابی، آن است که دارای این ویژگیها باشد: بزرگ، پوستنازک، شیرین و رسیده. این میوه مهم در خواص حتی از سیب هم بهتر است. از بین خصلتهای خاص گلابی میتوان به این موارد اشاره کرد: تقویتکننده قلب و معده، تصفیهکننده خون و ملیّن.
استفاده از گلابی به رفع تشنگی، تنگی نفس و سوزش مثانه کمک میکند. خوردن آن بعد از غذا، مانع صعود بخارهای معده به مغز میشود و از بروز بیماریهای عصبی جلوگیری میکند. البته زیادهروی در خوردن گلابی (خصوص نوع نارس آن) برای افراد سردمزاج و کسانی که ضعف معده دارند، مضر است، چون باعث ایجاد نفخ و کولیت میشود. کسانی که به گلابی علاقه دارند، باید بدانند که خوردن گلابی با معده خالی و نوشیدن آب بعد از خوردن آن، به بدن آسیب میرساند.
خواص گلابی در پزشکی نوین نیز مورد بررسیهای متعدد قرار گرفته است. یکی از مطالعات سال ۲۰۱۱ میلادی که در مکزیک انجام شد، نشان میدهد که مصرف روزانه گلابی میتواند میزان کلسترول خون را در افراد سیگاری کاهش دهد و بدین ترتیب از بروز بیماری قلبی در افرادی که دارای دو عامل خطر مهم، یعنی مصرف سیگار و کلسترول بالا هستند، پیشگیری کند.