از کدو حلوایی و خواص آن چه میدانید؟

  • شروع کننده موضوع *KHatereH
  • بازدیدها 422
  • پاسخ ها 20
  • تاریخ شروع

*KHatereH

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/22
ارسالی ها
1,261
امتیاز واکنش
7,982
امتیاز
809
.کدو حلوایی برای پیشگیری از بیماری های التهابی:

مصرف منظم کدوتنبل همچنین خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند ورم مفاصل را کاهش می دهد.

20. کدو حلوایی برای حفاطت از سرطان پروستات:
مقدار بالای کارتونویید و روی موجود در کدوتنبل در برابر سرطان پروستات محافظت می کند. از بزرگ شدن پذوستات و تحـریـ*ک هورمون های مردانه که باعث مشکلات پروستات می شوند، جلوگیری می کند.

21. کدو حلوایی منبع غنی ویتامین K:
کدو حلوایی یا کدوتنبل یکی از بهترین منابع ویتامین K است. شامل حدود 40 % از مصرف روزانه توصیه شده هستند.ویتامین K برای سلامتی استخوان ها و قلب بسیار مفید است.ویتامین C موجود در کدوتنبل برای رشد مناسب و ترمیم بافت های بدن لازم است.یک وعده کدو تبیل حاوی 20 % از مصرف توصیه شده است.
 
  • پیشنهادات
  • *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    عوارض جانبی عمده کدوتنبل و زیاده روی در مصرف کدو حلوایی
    همانطور که در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک خواهیم گفت کدو حلوایی علاوه بر خواص قابل توجهی که دارد ؛ زیاده روی در خوردنش عوارض جدی به همراه خواهد داشت که شامل:

    1.زیاده روی در مصرف کدو حلوایی باعث افزایش وزن می شود:
    خوردن منظم کدوتنبل برای افرادی که در رژیم کاهش وزن هستند، بسیار مفید است. این منفعت به طور عمده به خاطر مقدار کالکروفیک کم کدوتنبل است. افراد می توانند بدون نگرانی در مورد افزایش وزن از کدوتنبل لـ*ـذت ببرد.اگر از خود کدوتنبل یا تیموتی اش به همراه شکر زیاد مصرف کنید، این کار باعث افزایش وزن می شود.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    . زیاده روی در مصرف کدو حلوایی برای سیستم دستگاه گوارشی خوب نیست:

    مصرف منظم و متعادل کدوتنبل برای شکم ما بسیار مفید است و به حفظ سلامت سیستم گوارشی کمک می کند. این فواید کدوتنبل عمدتاً به خاطر حضور مواد مغذی مثل ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، فیبر رژیمی و غیره است. فیبر رژیمی که در کدوتنبل وجود دارد به عنوان ملین طبیعی عمل می کند، حرکت روده را بهبود می بخشد و حذف مواد زائد را از بدن ما تضمین می کند.اما اگر زیادی مصرف شود، باعث سوهاضمه یا هضم نادرست،درد سکم، سوزش سردل، گاز معده، نفخ روده و غیره می شود.
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    3. ماه مه هیپوگلیسیمی:
    لازم به ذکر است که کدوتنبل برای بیماران دیابتی مفید است. این فواید کدوتنبل عمدتاً به خاطر مقدار قند کم (کربو هیدرات ) و فیبر موجود در آن ها است. مصرف کدوتنبل در یک میزان منظم میزان جذب قند در جریان خون را کاهش می دهد و این کمک به کنترل دیابت کمک می کند. اما اگر زیادی مصرف شود، باعث افت قند خون یا هیپوگلیسمی می شود که نشانه های بدون گیجی،گرسنگی شدید،عرق زیاد دارد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    . باعث افت فشار خون:

    مصرف منظم کدوتنبل در حفظ کنترل فشار خون بسیار موثر است و در نتیجه خطر فشار خون بالا یا فشار خون بالا را کاهش می دهد. این فواید کدوتنبل عمدتاً به خاطر حضور پتاسیم حیاتی در آن است. پتاسیم ماده ای معدنی حیاتی است که به عنوان و ازودیلاتور عمل می کند و رگ های خونی ما را آرام می کند و گردش خون در بدن ما را بهبود می بخشد.بهتر است با پزشکتان درباره مصرف کدوتنبل صحبت کنید تا هیچ گونه تداخلی با داروهایتان نداشته باشد و ممکن سن باعث افت فشار خون شوید.
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    . دریافت بیش از حد اکسیدانها بد است:

    کدوتنبل منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها مثل ویتامین C، ویتامین A و دیگر ترکیبات انتی اکسیدانی مانند فیتوناتریشن ها، مواد فوتو شیمیایی و غیره است که تعدادی از مزایا را فراهم می کنند. این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد بدن ما مبارزه می کنند و بدین ترتیب مانع آسیب اکسیداتیو به سلول های بدن ما می شوند. با انجام این کار, نه تنها خطر انواع مختلف سرطان ها را کاهش می دهد, بلکه تولید کلاژن را نیز افزایش می دهد که به نوبه خود به حفظ استخوان ها, ناخن ها, دندان ها و ماهیچه ها، حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک می کند.مصرف زیای انتی اکسیدان ها ممکن است هم از سلول های سرطانی جلوگیری کرده و حتی ممکن است آن ها را ارتقا دهند. مثلا مصرف زیاد ویتامین e (آنتی اکسیدانی) خطر خون ریزی را افزایش می دهد. برای مادران حامله و شیرده خوب نیست.
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    . مصرف زیاد کدو حلوایی برای زنان باردار یا شیرده خوب نیست:

    کدوتنبل یک منبع خوب از بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامین ها, مواد معدنی, آنتی اکسیدان ها هستند و این برای مادران باردار و شیرده بسیار سودمند است. اول اینکه اگر دارو مصرف می کنید, پس با پزشک خود صحبت کنید و مطمئن شوید که مصرف کدوتنبل در مصرف دارو دخالت نمی کند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    . مصرف زیاد کدو تنبل می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود:

    مصرف متعادل کدوتنبل خوب است و فواید سلامتی مانند حفظ سلامت قلبی و عروقی, تنظیم فشار خون, تنظیم سطح قند, حفظ سلامت هاضمه, تقویت متابولیسم, تقویت سیستم ایمنی دارد.با این حال اگر به کدوتنبل حساسیت داشته باشید بهتر است که به طور کامل از کدوتنبل اجتناب کنید، حتی از لمس کردنش، چون در غیر این صورت ممکن است به واکنش های آلرژیک مانند خارش, درماتیت, گرفتگی بینی, مشکل تنفسی, تنگی نفس, تورم لب ها و تورم صورت افزایش پیدا کند.
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    چگونه می توانیم کدوتنبل را انتخاب و نگهداری کنیم؟
    انتخاب:

    کدوتنبل در اشکال مختلف، اندازه ها و رنگ ها موجود هستند.آن ها می توانند تا 100 پوند رشد کنند اما کدوتنبل های کوچک با گوشت ترد و رنگ آتشین برای مصرف مناسب هستند. اولین قدم این است که ساقه اش را چک کنید. ساقه را فشار دهید تا مطمئن شوید که محکم و سفت وصل شده است. ساقه نرم نشان می دهد که کدوتنبل تازه نیست. کل کدوتنبل را برای نقاط نرم بررسی کنید و اگر هر نقطه نرمی پیدا کردید، سراغ بعدی بروید.
     

    *KHatereH

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/06/22
    ارسالی ها
    1,261
    امتیاز واکنش
    7,982
    امتیاز
    809
    تا جایی که به رنگ مربوط می شود، باید یکنواخت باشد. تکه هایی از رنگ سبز نشان می دهند که این کدوتنبل برای انتخاب مناسب نیست و احتمال دارد که خوب رسیده نباشد. شکل کدوتنبل به اولویت شخصی شما بستگی دارد. کدوتنبل هایی را که عاری از لکه ها، کبودی ها و نقاط هستند را انتخاب کنید چون ممکن است باعث شوند کدو به سرعت فاسد شوند. از نزدیک به پایین کدوتنبل را نگاه کنید. کپچ در کدوتنبل نشان می دهد که در حال حاضر در حال پوسیدن است و حشرات شروع به خوردن کدوتنبل کرده اند. کدوتنبل باید کوچک و سنگین باشند چون گوشت ترد و خوش طعمی دارند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا