جو، منبعی غنی از املاح

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
فسفر و مسی که در جوانه جو وجود دارد، سلامتی استخوان‌ها را تضمین می‌کند. در واقع، فسفر درون جو به‌طور موثری ناراحتی‌های دندان و استخوان را درمان می‌کند. اگر کسی مبتلا به پوکی استخوان باشد، مصرف جو می‌تواند به‌عنوان نوعی درمان طبیعی در نظر گرفته شود. محققان می‌گویند که آبی که از برگ تازه جو گرفته می‌شود، یازده برابر شیر حاوی کلسیم است. همان‌طور که تقریبا همه می‌دانند، کلسیم یکی از ترکیب‌های مهمی است که در حفظ سلامت استخوان‌ها نقش کلیدی دارد.

منگنزی که در جو وجود دارد، در کنار ویتامین‌های گروه B عملکرد بهتری از خود نشان می‌هد و درنتیجه سلامت عمومی را در سطح مطلوبی حفظ می‌کند. بدن انسان‌ها برای تولید طبیعی استخوان‌ها به منگنز نیاز دارد و این ماده برای کسانی که مبتلا به کم‌خونی آهن هستند نیز مهم است.

ویتامین C جو، دو برابر بیشتر از پرتقال است. این ویتامین، توانایی زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می‌دهد. آهن، ‌حجم خون را افزایش می‌دهد و از کم‌خونی و خستگی جلوگیری می‌کند. به‌علاوه این‌که به عملکرد مطلوب کلیه کمک می‌کند و در رشد سلول‌های بدن موثر است. مس درون جو نیز در شکل‌گیری هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون نقش دارد.

منبع:سلامتیسم
 
بالا