- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
سیاهدانه، یکی از ادویههایی است که مزاج گرم و خشک دارد. معمولا از کتیرا و خیساندن در سرکه بهعنوان مُصلح سیاهدانه استفاده میشود.
خصلتهای سیاهدانه را میتوان اینطور برشماری کرد: منضج جمیع اخلاط، خشککننده رطوبات بدن، مدر، قاعدهآور و شیرافزا. استفاده از سیاهدانه برای مقابله با درد سـ*ـینه، تنگی نفس، سرفه، استفراغ، بیماریهای کبد و طحال مفید است.
خوردن سیاهدانه همراه با سرکه موجب دفع اقسام کرم معده میشود. خوردن آن همراه با آب و عسل، نقش موثری در شکستن سنگهای کلیه و مثانه دارد. اگر میخواهید از سیاهدانه بهمنظور بازکردن گرفتگی بینی یا بهبود سردردهای سرد استفاده کنید، باید آن را در سرکه خیس کنید و یک شب در پارچهای پیچیده باقی بگذارید و بعد آن را ببویید. این کار به رفع نزله و زکام نیز کمک میکند.
علاوه بر اینها، ضماد کوبیده سیاهدانه با گلاب برای زخمهای سوداوی ساق پا مفید محسوب میشود. البته نباید فراموش کرد که مصرف سیاهدانه در دوران بارداری ممنوع است.
امروزه ثابت شده است که مصرف سیاهدانه باعث تقویت حافظه میشود و عملکرد شناختی مغز را بهبود میبخشد.
خصلتهای سیاهدانه را میتوان اینطور برشماری کرد: منضج جمیع اخلاط، خشککننده رطوبات بدن، مدر، قاعدهآور و شیرافزا. استفاده از سیاهدانه برای مقابله با درد سـ*ـینه، تنگی نفس، سرفه، استفراغ، بیماریهای کبد و طحال مفید است.
خوردن سیاهدانه همراه با سرکه موجب دفع اقسام کرم معده میشود. خوردن آن همراه با آب و عسل، نقش موثری در شکستن سنگهای کلیه و مثانه دارد. اگر میخواهید از سیاهدانه بهمنظور بازکردن گرفتگی بینی یا بهبود سردردهای سرد استفاده کنید، باید آن را در سرکه خیس کنید و یک شب در پارچهای پیچیده باقی بگذارید و بعد آن را ببویید. این کار به رفع نزله و زکام نیز کمک میکند.
علاوه بر اینها، ضماد کوبیده سیاهدانه با گلاب برای زخمهای سوداوی ساق پا مفید محسوب میشود. البته نباید فراموش کرد که مصرف سیاهدانه در دوران بارداری ممنوع است.
امروزه ثابت شده است که مصرف سیاهدانه باعث تقویت حافظه میشود و عملکرد شناختی مغز را بهبود میبخشد.