پیشنهادهای غذایی طب سنتی برای بیماران مبتلا به سرطان/ از زرده تخم‌مرغ تا حریره بادام

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
گاهی لازم است که غذا از لحاظ کمیتی کم باشد، ولی کیفیت بالایی داشته باشد. به عبارت دیگر، در برخی موارد باید از مواد غذایی کثیرالغذا استفاده کرد، مثل زرده تخم‌مرغ نیم‌پز، آب‌گوشت گردن بره یا بزغاله و حریره بادام. این روش برای افرادی استفاده می‌شود که توانایی غذا خوردن به مقدار زیاد را ندارند، ولی بدن‌شان نیازمند تقویت با غذا است.

مثلا بیمارهای سرطانی را در نظر بگیرید. تقریبا تمامی سرطان‌ها باعث بی‌اشتهایی و لاغری مفرط می‌شوند. حال می‌خواهیم به بدن این فرد برای مقابله با بیماری،‌ غذا برسانیم. در این‌جا باید از مواد غذایی با مقدار کم و در وعده‌های تقسیم‌شده استفاده کنیم، در حالی که باید مواد غذایی مغذی و مهم انتخاب کنیم تا بدن بتواند از همان مقدار کم بیشترین بهره را ببرد. اما فرد سالمی که فعالیت جسمی زیادی ندارد و به‌اصطلاح پشت میزنشین است، نباید مواد کثیرالغذا را به مقدار زیاد مصرف کند.

برخی افراد در شرایط‌های خاص از پیاز هم استفاده می‌کنند. پیاز، خوراکی خوبی است اما خاصیت دارویی آن غلبه دارد و نباید در مصرف آن مداومت یا زیاده‌روی کرد. هم‌چنین ضدباکتری و رقیق‌کننده خون است، اما مصرف زیاد آن حافظه را ضعیف می‌کند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا