- عضویت
- 2020/05/25
- ارسالی ها
- 2,429
- امتیاز واکنش
- 4,523
- امتیاز
- 666
درمان پوکی استخوان با راهکارهای طلایی طب سنتی
برای درمان پوکی استخوان باید حتما از انواع ماهی ها مثل ماهی ساردین بهمراه ادویه هایی مثل زردچوبه، زیره، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین و میخک استفاده شود.
راهکارهای طب سنتی برای برای پوکی استخوان
پوکی استخوان یا استئوپروز بر اساس تعریف انجمن ملی بهداشت یک اختلال اسکلتی است که بیش تر در زمان سالمندی ایجاد می شود و خصوصیت بارز آن تقلیل استحکام استخوان بوده و شخص را در معرض خطر شکستگی قرار می دهد.
علامت های پوکی استخوان
√ درد پشت و کمر، ناشی از یک مهره شکسته یا کج شده
√ کاهش دائمی و مداوم قد
√ کمر خم شده
√ شکستگی استخوان که خيلي راحتتر از حد انتظار، رخ می دهد.
درد های مفصلی از مهمترین علایم پوکی استخوان است. مبتلایان به عارضه پوکی استخوان نمی توانند به مدت طولانی بایستند؛ آن ها همچنين نمی توانند راست بنشینند. این افراد با گذشت زمان قدشان کوتاه می شود و با کوچکترین فشار، استخوان های آنها خُرد می شود و می شکند.
استخوان به املاحی مثل کلسیم، منیزیم، زینک( روی)، فسفر، سلنیوم، مس و ویتامین های D۳، K و C بسیار احتیاج دارد، بدین ترتیب افراد برای پيشگيري از ابتلا به پوکی استخوان باید مواد غذایی مملو از این ویتامین ها و املاح را استفاده کنند.
بخور و نخور های غذایی برای مبتلایان به پوکی استخوان
لبنیات طبع سرد و خشک دارد؛ استخوان هم طبعش سرد و خشک است؛ از طرف ديگر افراد بالای ۴۵ سال هم طبع سرد دارند، بدین ترتیب افراد باید لبنیات را به خصوص در فصل سرد بهمراه مصلحات آن ها استفاده کنند به عنوان نمونه افراد باید پنیر را بهمراه پونه، سیاه دانه و گردو استفاده کنند. خوردن ماست یا دوغ بهمراه کاکوتی، زیره، شوید و گل سرخ و کشک هم به همراه نعناع و گردو پیشنهاد می شود. استفاده مصلحات همراه لبنیات علاوه بر این که به متعادل سازی طبع سرد لبنیات کمک می کند، در جذب و هضم بهتر این مواد غذایی هم مؤثر است.