مرغ و تخم‌مرغ از منظر طب سنتی

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
گوشت مرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و معتدل در تری است. ادویه‌های گرم و سکنجبین نیز به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.


مرغ جوان محلی و جوجه آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معده‌های مرطوب مفید است. علاوه بر این به تصفیه پوست صورت و صدا هم کمک می‌کند. جگر این نوع از مرغ‌ها، کثیرالغذا و چاق‌کننده و دیرهضم محسوب می‌شوند. در طب سنتی به افراد مبتلا به بیماری‌های صفراوی و گرم توصیه می‌شود که گوشت جوجه خروس بخورند، چون چربی آن نسبت به جوجه مرغ کمتر است و در بدن به صفرا تبدیل نمی‌شود.


وقتی که از منظر طب سنتی درباره تخم‌مرغ صحبت می‌کنیم، باید اشاره کنیم که زرده آن گرم است و سفید آن سرد. ادویه‌های گرم و نمک نیز به‌عنوان مُصلح‌های این غذا شناخته می‌شوند.
زرده نیم‌برشته (عسلی) آن دارای ویژگی‌های مختلفی است: صالح‌الکیموس، کثیرالغذا، مقوی قلب و مغز و نیروی جنـ*ـسی. حتی خوردن تخم‌مرغ برای کسانی که خون زیادی از دست داده‌اند، مفید است. این غذای مهم به افراد مبتلا به بیماری‌های سـ*ـینه، معده، روده،‌کلیه و مثانه نیز کمک می‌کند. البته زیاده‌روی در مصرف تخم‌مرغ باعث ابتلا به سنگ کلیه و انواع بیماری‌های پوستی می‌شود.


منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

بالا