- عضویت
- 2017/01/17
- ارسالی ها
- 3,080
- امتیاز واکنش
- 4,193
- امتیاز
- 688
زعفران از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است. انیسون و سکنجبین نیز بهعنوان مُصلحهای زعفران استفاده میشوند.
ویژگیهای اصلی زعفران را میتوان اینطور برشمرد: مفرح، تقویتکننده قلب و ریه و کبد، پاککننده مثانه و کلیه (خصوصا اگر با عسل خورده شود) و دفعکننده سنگها.
زعفران، نقش موثری در باز کردن انسداد مغز و کبد و طحال دارد. علاوه بر این، بهعنوان کمکننده اشتها، ادرارآور، محرک نیروی جنـ*ـسی، منضج و مصلح عفونت خلط بلغمی شناخته میشود.
در طب سنتی، خوردن ۵ گرم زعفران برای تسریع در زایمان مفید به حساب میآید. زعفران، تمایل و نفوذ مواد مغذی و داروها را به قلب افزایش میدهد. بهعلاوه اینکه مصرف آن نوعی اثر شادیآور و مقوی قلب دارد.
بوعلی سینا و بزرگان طب سنتی توصیه میکنند که در ترکیب داروها و غذاهای مورد استفاده برای بیماران قلبی، حتما از زعفران استفاده کنید، چون هدایت و نفوذ آنها را به قلب تقویت میکند.
امروزه ثابت شده است که استفاده از زعفران، مانع از افزایش کلسترول و تریگلیسیرید میشود و از رسوب آنها در رگهای خونی جلوگیری میکند.
ویژگیهای اصلی زعفران را میتوان اینطور برشمرد: مفرح، تقویتکننده قلب و ریه و کبد، پاککننده مثانه و کلیه (خصوصا اگر با عسل خورده شود) و دفعکننده سنگها.
زعفران، نقش موثری در باز کردن انسداد مغز و کبد و طحال دارد. علاوه بر این، بهعنوان کمکننده اشتها، ادرارآور، محرک نیروی جنـ*ـسی، منضج و مصلح عفونت خلط بلغمی شناخته میشود.
در طب سنتی، خوردن ۵ گرم زعفران برای تسریع در زایمان مفید به حساب میآید. زعفران، تمایل و نفوذ مواد مغذی و داروها را به قلب افزایش میدهد. بهعلاوه اینکه مصرف آن نوعی اثر شادیآور و مقوی قلب دارد.
بوعلی سینا و بزرگان طب سنتی توصیه میکنند که در ترکیب داروها و غذاهای مورد استفاده برای بیماران قلبی، حتما از زعفران استفاده کنید، چون هدایت و نفوذ آنها را به قلب تقویت میکند.
امروزه ثابت شده است که استفاده از زعفران، مانع از افزایش کلسترول و تریگلیسیرید میشود و از رسوب آنها در رگهای خونی جلوگیری میکند.