دکوراسیون خانه اشتباه در آشپزخانه

آیا نکاتی مطالعه کردین مفید و آموزنده بود؟؟

  • خودم میدونستم زیاد جدید نبود:)

    رای: 0 0.0%
  • نظری ندارم:)

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    1
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss_F

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/07
ارسالی ها
31
امتیاز واکنش
421
امتیاز
271
محل سکونت
مشهد
سلام.ممکن است فکر کنید که در رابـ ـطه با غذاها انسان بسیار دانا و فهمیده ای هستید اما اشتباهات غیرمنتظره زیادی هستند که بسیاری از ما در آشپزخانه مرتکب می شویم.
در زیر اشتباهات رایج آشپزخانه و کارهایی که باید به جای آن ها انجام دهید آمده است.

:aiwan_light_heart:پس با ما همراه باشین:aiwan_light_heart:
 
  • پیشنهادات
  • Miss_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/07
    ارسالی ها
    31
    امتیاز واکنش
    421
    امتیاز
    271
    محل سکونت
    مشهد
    ۱_ قرار دادن تمام میوه ها و سبزیجات در یک کشو

    یخچال ها دو کشو دارند یکی برای میوه و یکی هم برای سبزیجات. بعضی میوه ها مثل سیب و موز از خود ،گازی به نام اتیلن تولید می کنند که باعث می شوند میوه های دیگر رسیده تر شوند یا بگندند.
    هنگامی که میوه ها را از هم جدا می کنید گوجه فرنگی و میوه های هسته دار مثل هلو، آلو و شلیل را بیرون یخچال نگهداری کنید.
    دمای سرد یخچال باعث می شود که این میوه ها پلاسیده شوند.:aiwan_light_blumf:

    ۲_قرار دادن غذاهای گرم در ظروف پلاستیکی

    اگر باقیمانده غذا را خیلی زود در داخل یخچال قرار دهید مانع رشد باکتری های مضری که غذا را مسموم می کنند شده اید. اما ظروف پلاستیکی دارای مواد شیمیایی BPA و BPS هستند که مختل کننده سیستم غدد درون ریز بدن می باشند و مشکلات چاقی، باروری و حتی سرطان را ایجاد می کنند.
    وقتی غذایی که هنوز گرم است داخل این ظروف بریزید حرارت غذا این مواد شیمیایی را سریعتر وارد غذا می کند.
    برای حل این مشکل به جای ظروف پلاستیکی ظروف شیشه ای یا سرامیک تهیه کنید یا اینکه ابتدا غذا را در بشقاب بریزید و پس از سرد شدن به ظرف پلاستیکی منتقل کنید.:aiwan_light_blumf:

    ۳_ قبل از اینکه ادویه جات جدید بخرید تمام آن را استفاده کرده باشید
    ادویه جات وقتی برای مدتی طولانی بیش از یک سال بمانند عطر و بوی خودرا از دست می دهند.
    هنگام خرید سعی کنید به مقدار کم تهیه کنید تا عطرشان بیشتر بماند. برای از بین نرفتن عطر ادویه بهتر است آن هارا دور از گرما و نور قرار دهید.:aiwan_light_blumf:
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Miss_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/07
    ارسالی ها
    31
    امتیاز واکنش
    421
    امتیاز
    271
    محل سکونت
    مشهد
    ۴_باز کردن درب فر جهت چک کردن غذای داخل آن

    هیچ کس دوست ندارد که غذایش بسوزد. خیلی ها برای چک کردن غذا در فر را باز می کنند. اما این کار اشتباه است چون باعث می شود گرمای زیادی از فر خارج شود و دمای داخل فر پایین بیاید و در نتیجه غذا دیرتر بپزد.
    فقط کافی یک بار وسط پخت غذا آن را چک کنید بیشتر از آن نیازی نیست. اگر می خواهید به تعداد دفعات بیشتر این کار را انجام دهید با روشن کردن چراغ فر می توانید غذای داخل فر را مشاهده کنید.:aiwan_light_wink:

    ۵_نگهداری غذا در بالای یخچال

    هنگامی که با کمبود فضا مواجه می شوید ممکن است بالای یخچال را جای مناسبی برای نگهداری غذاهایی که نیازی به دمای سرد ندارند بدانید اما در این قسمت حرارت زیادی از یخچال تولید می شود و غذا را زودتر فاسدمی کند. در گرما رطوبت و نور، کپک و قارچ های بیشتری تولید می شود بنابراین غذا را درجایی خنک و تاریک نگهداری کنید.:aiwan_light_girl_sigh:

    ۶_سرخ کردن سبزیجات با حرارت زیاد

    شاید فکر کنید که سبزیجات و سیب زمینی ها با حرارت زیاد سرخ تر و خوشمزه تر و طلایی تر می شوند اما کاملا در اشتباه هستید چون قسمت خارجی آن ها قبل از اینکه داخلشان بپزد سرخ می شود و خیلی زود می سوزند. دمای مناسب برای سرخ کردن سبزیجات بستگی به ضخامت و اندازه آن ها دارد. برای بهتر سرخ شدن سعی کنید به مقدار زیاد داخل تاوه نریزید.:aiwan_light_smile:
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Miss_F

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/07
    ارسالی ها
    31
    امتیاز واکنش
    421
    امتیاز
    271
    محل سکونت
    مشهد
    شما دوستان عزیزم هم اگه نکته ای دارین باهامون درمیون بزارین تا از تجربه هم استفاده کنیم:aiwan_light_give_heart2::aiwan_lggight_blum:
    ممنون از وقت و توجهتون:aiwan_light_heart:

    ترفندهاي سرآشپز !

    برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید

    برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید

    برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید

    برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون

    برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود

    اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .

    برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

    برای ترد شدن گوشت: روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید

    برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ یا جوش خواهد بود

    برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد.

    برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

    برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

    برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونها رو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه.

    برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.

    برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.

    برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.

    برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه اضافه کنید.

    برای اینکه بفهمید تخم مرغتون خوب آب پز شده یا نه، بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته
    :aiwan_light_blumf::campeon4542:
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    121
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    203
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    515
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    179
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    286
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    163
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    296
    بالا