سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع بیماریهای سرطانی به دلیل افزایش شمار مصرفکنندگان نوشیدنیهای الکلی در جهان هشدار داد.
به گزارش ایسنا از وستی، بر این اساس بروز حداقل هفت نوع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ (کولون و رکتوم)، سرطان پستان، سرطان مری، سرطان حنجره، سرطان کبد و سرطان دهان و گلو به طور مستقیم با مصرف الـ*کـل ارتباط دارد.
تحقیقات WHO نشان میدهد که اتانول مشروبات الکی مهمترین عامل سرطان زا در بدن است که به سلولهای سالم آسیب میرساند و باعث ایجاد تودههای بدخیم در بدن انسان میشود.
همچنین مصرف همزمان الـ*کـل و دخانیات خطر ابتلا به سرطان را تا چندین برابر افزایش میدهد.
به گفته سازمان بهداشت جهانی به عنوان مثال خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه در یک زن با مصرف تنها ۴ لیوان نوشید*نی در روز تا ۵۰ درصد و مصرف ۸ لیوان تا ۱۳۰ درصد افزایش مییابد.
این سازمان هشدار داده که مردم جهان اطلاعات کمی نسبت به خطرات مهلک نوشیدنیهای الکلی دارند .
کارشناسان بهداشت جهانی معتقدند، گاها اخباری به عنوان نقش موثر نوشیدنیهای الکلی برای سلامتی انسان در برخی رسانهها منتشر میشود که ریشه علمی ندارد و بیشتر روش پنهانی کمپانیهای تولید کننده برای فروش محصولاتشان است.
به گزارش ایسنا از وستی، بر این اساس بروز حداقل هفت نوع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ (کولون و رکتوم)، سرطان پستان، سرطان مری، سرطان حنجره، سرطان کبد و سرطان دهان و گلو به طور مستقیم با مصرف الـ*کـل ارتباط دارد.
تحقیقات WHO نشان میدهد که اتانول مشروبات الکی مهمترین عامل سرطان زا در بدن است که به سلولهای سالم آسیب میرساند و باعث ایجاد تودههای بدخیم در بدن انسان میشود.
همچنین مصرف همزمان الـ*کـل و دخانیات خطر ابتلا به سرطان را تا چندین برابر افزایش میدهد.
به گفته سازمان بهداشت جهانی به عنوان مثال خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه در یک زن با مصرف تنها ۴ لیوان نوشید*نی در روز تا ۵۰ درصد و مصرف ۸ لیوان تا ۱۳۰ درصد افزایش مییابد.
این سازمان هشدار داده که مردم جهان اطلاعات کمی نسبت به خطرات مهلک نوشیدنیهای الکلی دارند .
کارشناسان بهداشت جهانی معتقدند، گاها اخباری به عنوان نقش موثر نوشیدنیهای الکلی برای سلامتی انسان در برخی رسانهها منتشر میشود که ریشه علمی ندارد و بیشتر روش پنهانی کمپانیهای تولید کننده برای فروش محصولاتشان است.