انجماد آب توسط باکتری در عرض چند ثانیه

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
در این آزمایش، آب تا دمای 6 درجه سانتیگراد سرد شده و با افزودن چند قطره باکتری سودوموناس سیرینگه، آب به سرعت یخ می زند.
این پدیده توسط Ice nucleation protein رخ می دهد. INP در غشای خارجی باکتری قرار دارد که منجر به یخ زدگی گیاهان در دمای بالاتر از 5 درجه سانتیگراد میشود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا