جالب و دانستنی اين دو ادويه را فقط در زمستان بخوريد

  • شروع کننده موضوع shakil
  • بازدیدها 242
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

shakil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
1,214
امتیاز واکنش
2,462
امتیاز
0
سن
29
محل سکونت
در انتهاي رشته كوه زاگرس

این دو ادویه به دلیل خواصی که دارند، خوردنشان در زمستان بسیار حائز اهمیت است.

ادویه ها از "آنتی اکسیدان” بالایی برخوردار هستند که با بسیاری از بیماری های مختلف به شدت مقابله می کنند و از جایی که هر ادویه خاصیت ویژه خود را دارد قبل از مصرف از خواصشان باید مطلع شویم

مناسب ترین ادویه ای که برای فصل سرما بسیار پرفایده است "زنجبیل” است که مصرف روزانه این ادویه به درمان طبیعی سرماخوردگی و "آنفولانزا” بسیار کمک می کند.

بررسی ها نشان می دهند این داروی خوراکی التهاب و درد را به شدت کاهش می دهد و جزو "مسکن های طبیعی” است. گفتنی است "ادویه میخک” نیز جزو آن دسته از ادویه هایی است که به دلیل دارا بودن "ویتامین های c , "a و آهن و "منگنز” میتواند "عفونت ها” را از بین ببرد و خاصیت ضد اسپاسمی و "ضد التهابی” دارد.

"زیره سیاه” نیز از دیگر ادویه های پرخاصیتی است که برای "سیستم گوارشی” بسار مناسب است و "درجه حرارت” را در این فصل در بدن ایجاد می کند.زیره سیاه خاصیت ضد عفونی دارد و در درمان "سرماخوردگی” و رفع علایم آن از جمله "سرفه” بسیار موثر است و "خلط” را زود هنگام خشک کند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا