دکتر محمدباقر مینایی معاون پژوهشی دانشکده طبسنتی گفت: دانه کنجد دارایطبیعتی گرم و تر است و حاوی ویتامینی به نام E است که از نظر خواص درمانی از دیدگاهطب سنتی ایرانی مغذی و مدر (ادرار آور) است.وی با بیان اینکه دانه کنجد به عنوان یک عاملنرم کننده برای بافت ریه در انسان است افزود: مصرف این دانه روی صدا تأثیر گذاراست به همین دلیل می تواند بسیاری از گرفتگی ها و انسداد ها را باز کند.وی در ادامه گفت: افرادی که مبتلا به بیماری هایرماتیسمی هستند و یا در دست و اندام تهتانی (پا) احساس بی حسی و کرختی می کنندمصرف دانه کنجد برای آن ها می تواند مفید واقع شود.این متخصص طب سنتی بیان کرد: اشخاصی که مبتلا بهکاهش فشار خون هستند به دلیل مغذی بودن، دانه کنجد می تواند کاهش فشار را در اینافراد به حالت اول برگرداند.دکتر مینایی در پایان اظهار داشت: افرادی کهمبتلا به یبوست هستند مصرف دانه کنجد می تواند یبوست آن ها را برطرف کرده و مفیدواقع شود.