- عضویت
- 2016/08/01
- ارسالی ها
- 2,366
- امتیاز واکنش
- 7,269
- امتیاز
- 606
آشپزی پرتغالی صمیمانه و دلچسب بوده و بر استفاده از مواد اولیه ی تازه تاکید دارد. از کوهستان های شمالی تا تپه ها و دشت های جنوبی، پرتغال رنج وسیعی از خوراکی های خوشمزه را ارائه می دهد. ما در اینجا تعدادی از بهترین این غذاها را برای شما انتخاب نموده ایم که در سفر به پرتغال حتما باید آنها را امتحان کنید.
1- Alheira de Mirandela
Alheira نوعی سوسیس مرغ و یکی از ارزان ترین و رایج ترین غذاهای پرتغالی است که اتفاقا تاریخ شگفت انگیزی را نیز به دنبال خود می کشد. زمانی که جماعت یهودی در سال 1498 از پرتغال اخراج شدند، تعداد زیادی از آنها در منطقه ی کوهستانیTrás-os-Montes در شمال شرق پرتغال پنهان گشته و به صورت پنهانی به آداب دین خود مشغول شدند، درحالیکه تظاهر می کردند که به فرقه ی کاتولیک پیوسته اند. یکی از روش های انجام این کار از طریق تظاهر به درست کردن، نمایش دادن و خوردن سوسیس بود تا همه باور کنند که آنها دیگر غذای خود را بر اساس شریعت یهود آماده نمی کنند. امروز این غذا را می توان در هر رستورانی چشید اما یک مکان ویژه Cervejaria Bota Velha می باشد، رستورانی کوچک که بهترین تاپاس را در لیسبون ارائه می دهد.
2- Arroz de Tamboril
Tamboril لغت پرتغالی برای مانکفیش است و در این کشور به اندازه ماهی کاد محبوب نیست اما در سواحل پرتغال انواع حیرت انگیزی از غذاها را می توان به کمک این ماهی سرو نمود. این غذا معمولا به همراه برگ بو، سیر، گوجه فرنگی و برنج تهیه می شود که شکلی شبیه به ریزوتو دارد. در رستوران Caçarola 1, در روستای ساحلی فیگریا دا فوز که 10 مایل تا کویمبرا Coimbra فاصله دارد، بهترین نسخه ی این غذا را می توان چشید.
3- Bacalhau
ماهی کاد یا باکالائو در زبان پرتغالی، چیزی فراتر از یک ماهی سنتی است، این غذا در واقع یکی از دل مشغولی های ملی پرتغالی هاست. این غذا حتی با نام مستعار «دوست وفادار» نیز شناخته می شود و به صورت سنتی در شب جشن سال نو در پرتغال مصرف می شود. دستور پخت ها و ورژن های مختلفی از این غذای کلاسیک وجود دارد اما Bacalhau à Brás یکی از بهترین ها است که ترکیبی از پیاز، چیپس، زیتون، جعفری، تخم مرغ و البته ماهی کاد می باشد. رستوران لارنتینا Laurentina در لیسبون در زمینه ی ماهی کاد تخصص دارد و از سال 1976 این غذا را سرو می کند.
4- Caldeirada de Enguias
آویرو Aveiro بین پورتو و کویمبرا واقع شده و بخاطر مارماهی های خود مشهور است که معمولا به شکل سرخ شده یا در سوپ مصرف می شوند. ماهیگیران سواحل مورتوسا و تورریرا که بیرون آویرو قرار گرفته، خورش مارماهی با زعفران و فلفل درست می کنند که بسیار خوشمزه می باشد. بهترین مکان برای امتحان کردن این غذا رستوران باستوس Bastos در ساحل تورریرا Torreira است که فقط 5 مایل تا آویرو فاصله دارد.
5- Cataplana de Marisco
کاتاپلانا یک خورش غذاهای دریایی است که در تابه ی مسی دو طرفه پخته شده و با برنج و چیپس سرو می شود. در حالیکه منطقه ای که به صورت سنتی این غذا را تهیه می کند آلگاروه Algarve می باشد، یکی از بهترین مکان ها برای امتحان کردن این غذا دهکده ی پورتو براندئو است که فاصله ی اندکی تا لیسبون دارد و درست آن طرف رودخانه قرار گرفته است. امکان دسترسی به این دهکده بااتومبیل وجود دارد اما بیشتر محلی ها سوار قایق می شوند که آنها را دقیقا جلوی ازدحام و شلوغی رستوران ها می رساند. بهترین مکان برای لـ*ـذت بردن از این خورش ماهی، رستوران پورتو براندئو می باشد. در این رستوران علاوه بر لـ*ـذت بردن از غذا می توانید از دید و منظرهای باشکوه در راه رسیدن به این مکان و برگشتن از آن نیز لـ*ـذت ببرید.
6- Francesinha
غذای اصلی شهر پورتو، فرانسزینیا، به افراد محافظه کار پیشنهاد نمی شود. این غذا از دو برش نان تشکیل شده که میان آنها استیک، هم، سوسیس و چوریتزو قرار گرفته و با پنیر ادام Edam ذوب شده پوشیده شده و در سسی تند و رمزآلود با پایه ی گوجه فرنگی قرار گرفته که با چیپس سرو می شود و در صورت تمایل می توانید یک عدد تخم مرغ نیمرو روی کل آن داشته باشید. بهترین مکان برای لـ*ـذت بردن از این غذای کلاسیک حجیم و اشتهابرانگیز پرتغالی Francesinha Café می باشد که توسط مردم این عنوان را از آن خود نموده است.
1- Alheira de Mirandela
Alheira نوعی سوسیس مرغ و یکی از ارزان ترین و رایج ترین غذاهای پرتغالی است که اتفاقا تاریخ شگفت انگیزی را نیز به دنبال خود می کشد. زمانی که جماعت یهودی در سال 1498 از پرتغال اخراج شدند، تعداد زیادی از آنها در منطقه ی کوهستانیTrás-os-Montes در شمال شرق پرتغال پنهان گشته و به صورت پنهانی به آداب دین خود مشغول شدند، درحالیکه تظاهر می کردند که به فرقه ی کاتولیک پیوسته اند. یکی از روش های انجام این کار از طریق تظاهر به درست کردن، نمایش دادن و خوردن سوسیس بود تا همه باور کنند که آنها دیگر غذای خود را بر اساس شریعت یهود آماده نمی کنند. امروز این غذا را می توان در هر رستورانی چشید اما یک مکان ویژه Cervejaria Bota Velha می باشد، رستورانی کوچک که بهترین تاپاس را در لیسبون ارائه می دهد.
2- Arroz de Tamboril
Tamboril لغت پرتغالی برای مانکفیش است و در این کشور به اندازه ماهی کاد محبوب نیست اما در سواحل پرتغال انواع حیرت انگیزی از غذاها را می توان به کمک این ماهی سرو نمود. این غذا معمولا به همراه برگ بو، سیر، گوجه فرنگی و برنج تهیه می شود که شکلی شبیه به ریزوتو دارد. در رستوران Caçarola 1, در روستای ساحلی فیگریا دا فوز که 10 مایل تا کویمبرا Coimbra فاصله دارد، بهترین نسخه ی این غذا را می توان چشید.
3- Bacalhau
ماهی کاد یا باکالائو در زبان پرتغالی، چیزی فراتر از یک ماهی سنتی است، این غذا در واقع یکی از دل مشغولی های ملی پرتغالی هاست. این غذا حتی با نام مستعار «دوست وفادار» نیز شناخته می شود و به صورت سنتی در شب جشن سال نو در پرتغال مصرف می شود. دستور پخت ها و ورژن های مختلفی از این غذای کلاسیک وجود دارد اما Bacalhau à Brás یکی از بهترین ها است که ترکیبی از پیاز، چیپس، زیتون، جعفری، تخم مرغ و البته ماهی کاد می باشد. رستوران لارنتینا Laurentina در لیسبون در زمینه ی ماهی کاد تخصص دارد و از سال 1976 این غذا را سرو می کند.
4- Caldeirada de Enguias
آویرو Aveiro بین پورتو و کویمبرا واقع شده و بخاطر مارماهی های خود مشهور است که معمولا به شکل سرخ شده یا در سوپ مصرف می شوند. ماهیگیران سواحل مورتوسا و تورریرا که بیرون آویرو قرار گرفته، خورش مارماهی با زعفران و فلفل درست می کنند که بسیار خوشمزه می باشد. بهترین مکان برای امتحان کردن این غذا رستوران باستوس Bastos در ساحل تورریرا Torreira است که فقط 5 مایل تا آویرو فاصله دارد.
5- Cataplana de Marisco
کاتاپلانا یک خورش غذاهای دریایی است که در تابه ی مسی دو طرفه پخته شده و با برنج و چیپس سرو می شود. در حالیکه منطقه ای که به صورت سنتی این غذا را تهیه می کند آلگاروه Algarve می باشد، یکی از بهترین مکان ها برای امتحان کردن این غذا دهکده ی پورتو براندئو است که فاصله ی اندکی تا لیسبون دارد و درست آن طرف رودخانه قرار گرفته است. امکان دسترسی به این دهکده بااتومبیل وجود دارد اما بیشتر محلی ها سوار قایق می شوند که آنها را دقیقا جلوی ازدحام و شلوغی رستوران ها می رساند. بهترین مکان برای لـ*ـذت بردن از این خورش ماهی، رستوران پورتو براندئو می باشد. در این رستوران علاوه بر لـ*ـذت بردن از غذا می توانید از دید و منظرهای باشکوه در راه رسیدن به این مکان و برگشتن از آن نیز لـ*ـذت ببرید.
6- Francesinha
غذای اصلی شهر پورتو، فرانسزینیا، به افراد محافظه کار پیشنهاد نمی شود. این غذا از دو برش نان تشکیل شده که میان آنها استیک، هم، سوسیس و چوریتزو قرار گرفته و با پنیر ادام Edam ذوب شده پوشیده شده و در سسی تند و رمزآلود با پایه ی گوجه فرنگی قرار گرفته که با چیپس سرو می شود و در صورت تمایل می توانید یک عدد تخم مرغ نیمرو روی کل آن داشته باشید. بهترین مکان برای لـ*ـذت بردن از این غذای کلاسیک حجیم و اشتهابرانگیز پرتغالی Francesinha Café می باشد که توسط مردم این عنوان را از آن خود نموده است.